- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Και έφτασε η στιγμή που το μέλι από τις θαυματουργές μέλισσες του Tennessee κατάφερε να χωρέσει σε ένα μπουκάλι και να μας ταξιδέψει σε εμπειρίες που ούτε καν φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε.
Πριν από λίγες μέρες γνωρίσαμε από κοντά αυτό για το οποίο θα μιλάνε όλοι σε λίγο καιρό. Η οικογένεια του αγαπημένου Jack Daniels, βλέπετε, μεγάλωσε κι άλλο. Και το νέο της μέλος, sexy και μυστηριώδες, τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Το Jack Daniel’s Tennessee Honey έρχεται κατευθείαν από το Tennessee, για να γεμίσει με νότες μυστηρίου τα βράδια αυτών που μένουν ξύπνιοι…
Εκείνο το απόγευμα της Τετάρτης, στα μεγάλα αποκαλυπτήρια του νέου ποτού, η Gallery Zoumboulakis στα Πετράλωνα γέμισε με δημοσιογράφους, bloggers και επώνυμους προσκεκλημένους που δοκίμασαν το νέο κι ωραίο Jack Daniel’s με μέλι. Ανάμεσά τους ο Μύρωνας Στρατής και ο Φραν Οσέτε εκστασιασμένοι από την αναπάντεχη γεύση. Απαλές νότες μελιού, μικρές γευστικές εκρήξεις σοκολάτας και πραλίνας και φυσικά Jack Daniel’s. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο; Όσο εμείς δροσιζόμασταν με τα (πολύ ιδιαίτερα ομολογουμένως) cocktails του Jack Daniel’s Tennessee Honey, η ατμόσφαιρα γέμιζε από τη μουσική που έπαιζαν οι αγαπημένες Melisses. Ήταν μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό.
Όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη γεύση του Jack Daniel’s. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε περάσει παρέα τις νύχτες σε αυτή την πόλη. Όταν όμως η γνώριμη αυτή γεύση συμπληρώθηκε από μέλι, γεννήθηκε ένα απρόσμενα ανατρεπτικό ποτό, που δεν μοιάζει με τίποτα από όλα όσα έχει πιεις μέχρι τώρα. Πίνεται σκέτο με πάγο, αλλά δημιουργεί και υπέροχα δροσιστικά cocktail, όπως το Jack Honey Smash με lime και πορτοκάλι, το Jack Honey Ginger Ale με ginger ή το μοναδικό στο είδος του Honey Queen Bee.
To Jack Daniel’s Tennessee Honey είναι για αυτούς που τολμούν, που ξέρουν να ξεχωρίζουν, που είναι περήφανοι για τη μοναδικότητά τους. Αν ανήκεις ανάμεσά τους, αναζήτησε τώρα το Jack Daniel’s Tennessee Honey και θα γίνει το νέο σου αγαπημένο ποτό….Τόλμησέ το. #Jackmemeli!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.