- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Veniero, ένα στέκι στην πλατεία
Πλούσια πρωινά, μεσογειακή κουζίνα και cocktails που ζωντανεύουν τις νύχτες
Καλός καφές, νόστιμες προτάσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και ωραία cocktails για να την κλείσεις. Να μερικά μυστικά που κάνουν ένα χώρο να γίνεται αυτό που λέμε «στέκι». Αυτό συμβαίνει και στο Veniero, το all day bar-restaurant στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Το πρωί θα πας για καφέ, χυμούς και πλούσια πρωινά με ομελέτες και pancakes. Αργότερα, θα συνεχίσεις με μπαγκέτες, χειροποίητες πίτσες, δροσερές σαλάτες και extra large burgers. Αν όμως έχει στη διάθεσή σου χρόνο για ένα σωστό lunch break, αξίζει να δοκιμάσεις το a la carte menu που επιμελείται ο σεφ Στέλιος Μπαξεβάνης. Εδώ θα βρεις από χειροποίητα, φρέσκα ζυμαρικά, μέχρι εκλεκτά φιλέτα και συναρπαστικά γλυκά. Για να συνοδέψεις το φαγητό σου, θα βρεις μία προσεγμένη λίστα από ξεχωριστές ετικέτες ελλήνων παραγωγών.
Το βράδυ όμως η διάθεση ανεβαίνει με τα signature cocktails, που αξίζουν την προσοχή σου, και τις ωραίες μουσικές. Αν κινείσαι στην περιοχή, την επόμενη φορά τσέκαρέ το.

Θ. Δηληγιάννη 56, Κηφισιά, 210 2723110
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.