Αυτοκινηση

O Thierry Neuville νικητής του Ράλι Καταλονίας

Στην 2η θέση ο Elfyn Evans και ο Dani Sordo στην 3η – Ο Ogier εκτός πρώτης τριάδας

eleni_helioti_1.jpg
Ελένη Χελιώτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράλι Καταλονίας

Ράλι Καταλονίας: O νικητής Thierry Neuville, η κατάταξη στις κατηγορίες WRC και WRC2, οι βαθμολογίες στη γενική κατάταξη οδηγών και κατασκευαστών.

Η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η επιμονή του Thierry Neuville απέδωσαν αυτό το τριήμερο και, ενώ ο Elfyn Evans ξεκίνησε την Παρασκευή δυναμικά και φάνηκε να είναι στο δρόμο προς μία ακόμα νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πολύ γρήγορα ξεκίνησε να μένει πίσω και να παραδίδει την πρωτιά του στον Βέλγο, ο οποίος επέδειξε εξαιρετικές επιδόσεις και μια σταθερή πορεία προς τη νίκη. Ο Sebastien Ogier, με Toyota Yaris, φαινόταν να κρατάει τη θέση του στο 3ο βάθρο ζεστή μέχρι και το τέλος του Σαββάτου, αλλά την Κυριακή δεν μπόρεσε να την εξασφαλίσει. Την ίδια στιγμή ήρθε ο Ισπανός Dani Sordo, με Hyundai i20, ο οποίος τερμάτισε 1ος και στις 4 Ειδικές Διαδρομές της Κυριακής, και δικαιωματικά πήρε την 3η θέση στην κατάταξη, εκτοπίζοντας τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην 4η θέση με διαφορά 6.8 δευτερολέπτων. 

Ράλι Καταλονίας

Νικητές

  • Οι νικητές στην κατηγορία WRC είναι οι εξής: 1ος ο Thierry Neuville, με Hyundai i20, 2ος ο Elfyn Evans, με Toyota Yaris, και 3ος ο Dani Sordo, με Hyundai i20.
  • Οι νικητές στην κατηγορία WRC2 είναι οι εξής: 1ος ο Eric Camilli, με Citroen C3 Rally2, 2ος ο Teemu Suninen, με Hyundai i20 N Rally2, και 3ος ο Erik Cais, με Ford Fiesta Rally2.

Ράλι Καταλονίας

Ράλι Καταλονίας

Βαθμολογίες

  • Οι βαθμολογίες στη γενική κατάταξη οδηγών είναι: Sebastien Ogier 204, Elfyn Evans 187, Thierry Neuville 159, Kalle Rovanpera 140, Ott Tanak 128, Craig Breen 76, Takamoto Katsuta 68, Dani Sordo 63, Gus Greensmith 60, Adrien Fourmaux 42.
  • Οι βαθμολογίες στη γενική κατάταξη κατασκευαστών είναι: 1η η Toyota Gazoo Racing με 474, 2η η Hyundai Motorsport με 427, και 3η η Ford M-Sport με 185.  

Ράλι Καταλονίας
 

Ράλι Καταλονίας

Ράλι Καταλονίας


​*Φωτογραφίες: RBCP  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ