Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψη στην Πάτρα

Σε επιφυλακή οι αστυνομικοί μετά τις πληροφορίες ότι σχεδιάζει να αυτοκτονήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μετά τη σύλληψη στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται φρουρούμενη στη ΓΑΔΑ
Μετά τη σύλληψη στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται φρουρούμενη στη ΓΑΔΑ © EUROKINISSI | Facebook

Από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τι είπε σε αστυνομικούς στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη σύλληψή της στην Πάτρα για παιδοκτονία, περνά την πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ. Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει την πόρτα του κτιρίου της οδού Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί εντός πέντε ημερών.

Η ουσία κεταμίνη στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας πυροδότησε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η 33χρονη μητέρα αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών. Στη ΓΑΔΑ υπάρχει αυξημένη επιφυλακή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αποκλείεται να αυτοκτονήσει. Ειδικότερα, Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) είχε προειδοποιήσει για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας από τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην πάτρα.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σιωπηλή και δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας -το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε.

Η μητέρα στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. : Από την Πάτρα στη Γαδά | 30/03/2022 | ΕΡΤ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε σε αστυνομικούς στην Πάτρα που πήγαν στο σπίτι για να τη συλλάβουν

Nωρίτερα το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είδε τους αστυνομικούς στην Πάτρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Αυτό επιβεβαίωσε και η αδελφή της, Δήμητρα, στις δηλώσεις που έκανε για ό,τι συνέβη σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό μέσο. Δεν έκρυψε τη δυσφορία της, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν είδε τους αστυνομικούς στην πόρτα του σπιτιού της. Τους ρώτησε τι θέλουν. Της είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στην Εισαγγελία.

«Ναι, με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τους ακολούθησε στο συμβατικό αυτοκίνητο με το οποίο ήρθαν στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, γνωρίζοντας πόσο ενεργή είναι στα social media, ενώ δεν της είχαν πει ότι πρόκειται για σύλληψη. Αυτό είναι κάτι που η Ρούλα Πισπιρίγκου έμαθε όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR.

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα «πολιορκείται» από εξαγριωμένο πλήθος, με την αδελφή και τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου να ζητούν από αστυνομικούς να τις φυγαδεύσουν σε συγγενικό σπίτι.

Πάτρα: Πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ