Ελλαδα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην πόλη

Θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί με κούκλα στα χέρια
Παιδί με κούκλα στα χέρια © Pixabay / Sigmund

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στην πόλη - Γιατροί αναμένεται να καταθέσουν.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Ειδικότερα, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται ήδη στην πόλη της Πάτρας προκειμένου να πάρει καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές της περιοχής.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι καταθέσεις της ιατροδικαστή, Αγγελικής Τσιόλα, των συγγενών και τέλος των γονέων, Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Την ίδια ώρα, έντονος λόγος έχει γίνει για βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν χρονική απόκλιση αρκετής ώρας από τότε που ξεκινούσε το περιστατικό συγκριτικά με την ώρα που καταγραφόταν.

Ως προς το βίντεο της μητέρας με τη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ξεκινάει με το οξυγόνο να είναι περίπου στο 90 και να πέφτει σταδιακά. Το βίντεο διαρκεί περίπου 8 λεπτά. Από την έναρξη του βίντεο η μητέρα ζητάει την επέμβαση των γιατρών και δεν της απαντάει κανείς.

Ακολούθως, πατάει συνεχόμενα το κουμπί κλήσης των νοσοκόμων. Περίπου 1-2 λεπτά αργότερα έρχεται μία νοσηλεύτρια και αναφέρει πως οι γιατροί είναι σε ενημέρωση. Η μητέρα συνεχίζει να φωνάζει τους γιατρούς και να καταγράφει το περιστατικό ενώ έβαλε και τη μάσκα οξυγόνου στο παιδί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ