Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά: Τι απαντά το γραφείο τελετών για τους μώλωπες

Τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί
Παιδί © Pixabay

Πάτρα: Τι λέει το γραφείο τελετών για τους μώλωπες και το μακιγιάζ στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του επίτιμου προέδρου Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλου, για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα προκάλεσαν τριγμούς.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι κάποιοι έδωσαν εντολή στο γραφείο τελετών να κάνει προσεκτικό μακιγιάζ σε ένα από τα τρία παιδιά, ώστε να μην φαίνονται οι μώλωπες.

«Τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω μια έκκληση στους συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε τα φτιάξατε τα σημάδια; Φωτογραφήθηκε το παιδί; Ποιος;» διερωτήθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Τελετών μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και σημείωσε πως σε όλες τις σορούς γίνονται κάποιες διαδικασίες. Όπως και στο παιδί. Είναι κάτι το συνηθισμένο και φυσικά δεν τίθεται ζήτημα ότι «κάποιος» έδωσε «εντολή» να γίνει το μακιγιάζ για τα υποτιθέμενα «σημάδια».

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, στην εκπομπή «Πρωινό», άνθρωπος που είχε παρευρεθεί στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο, αποκαλύπτει πως το άτυχο παιδί ήταν βαμμένο με make up, προκειμένου να καλυφθούν κάποια σημάδια που είχε στο μάγουλό του. Σημειώνεται πως αυτά τα σημάδια δεν έχουν καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση.

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με make up. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα», είπε άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY