Ελλαδα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Στον Θεοδωρικάκο το πόρισμα του ελέγχου

Πότε ανακοινώνεται το σχέδιο μέτρων για την Αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Τάκης Θεοδωρικάκος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει στα χέρια το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου και της επιχειρησιακής αξιολόγησης για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα παρέδωσε στον Τάκη Θεοδωρικάκο ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Η παράδοση του πορίσματος για το Πέραμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έγινε σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Θεοδωρικάκος τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 θα ανακοινώσει σχέδιο μέτρων και κατευθύνσεων για την ουσιαστική βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως μετά την απολογία τους στην τακτική ανακρίτρια έχουν αφεθεί ελεύθεροι οι 7 αστυνομικοί για την καταδίωξη στο Πέραμα, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο ανήλικοι Ρομά που επέβαιναν στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Στην απολογία τους οι 7 αστυνομικοί στο Πέραμα αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο και ανέφεραν πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ έναντι των επιβαινόντων στο όχημα.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου

«Παραδόθηκε σήμερα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου και της επιχειρησιακής αξιολόγησης για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Πέραμα.

» Ο κ. Θεοδωρικάκος την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει σχέδιο μέτρων και κατευθύνσεων για την ουσιαστική βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το πόρισμα που αφορά στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ