Ελλαδα

Κηφισιά - Πυροβολισμοί: Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας (video)

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά με έναν τραυματία - Αστυνομικοί στη γέφυρα Καλυφτάκη
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά με έναν τραυματία - Αστυνομικοί στη γέφυρα Καλυφτάκη © ATHENS VOICE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Οι πυροβολισμοί στην Κηφισιά είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας στη γέφυρα Καλυφτάκη και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο με τις πρώτες εικόνες μετά τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί βαριά και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στη γέφυρα Καλυφτάκη. Διερχόμενοι οδηγοί είδαν πεσμένο στο έδαφος τον τραυματισμένο άνδρα και ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός φέρει τραύματα στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Δέχτηκε σφαίρες από 9άρι πιστόλι. Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το αιματηρό συμβάν που εκτυλίχθηκε σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Πεσμένος στην άσφαλτο ο τραυματίας - Οι πρώτες εικόνες

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, φαίνεται ο τραυματισμένος άνδρας που δέχτηκε τις σφαίρες, να είναι πεσμένος στην άσφαλτο.

Στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τη δεξιά λωρίδα στη γέφυρα Καλυφτάκη, με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να έχουν τεθεί σε ισχύ.

Πυροβολισμοί με τραυματία στην Κηφισιά | Greek Tv

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ