Ελλαδα

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Ένας τραυματίας (εικόνες)

Συναγερμός στην αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Αστυνομικοί στη γέφυρα Καλυφτάκη
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Αστυνομικοί στη γέφυρα Καλυφτάκη © ATHENS VOICE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Στην Κηφισιά έπεσαν πυροβολισμοί, με έναν τραυματία στη Γέφυρα Καλυφτάκη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικοί στην Κηφισιά, όπου έπεσαν πυροβολισμοί σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή που βρίσκεται η γέφυρα Καλυφτάκη. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μηχανές της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Ο τραυματίας είναι αλλοδαπός και φέρει τραύματα στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Κηφισιά: Πυροβολισμός με έναν τραυματία | 10/10 | EΡΤ

Κηφισιά: Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη - Πού μεταφέρθηκε ο τραυματίας

Ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, είναι αλλοδαπός και φέρει τραύματα στα πόδια και την κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 11.00. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» (σ.σ. άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στο «Γεννηματάς»).

«Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες που έστησαν την ενέδρα», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά, στη γέφυρα Καλυφτάκη, με έναν άνδρα να τραυματίζεται από σφαίρες
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά, στη γέφυρα Καλυφτάκη, με έναν άνδρα να τραυματίζεται από σφαίρες © ATHENS VOICE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Η έρευνα για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά έχει ξεκινήσει, με τους αστυνομικούς να αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και να θέτουν στο μικροσκόπιο υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ