- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στην Κηφισιά έπεσαν πυροβολισμοί, με έναν τραυματία στη Γέφυρα Καλυφτάκη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικοί στην Κηφισιά, όπου έπεσαν πυροβολισμοί σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή που βρίσκεται η γέφυρα Καλυφτάκη. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μηχανές της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο τραυματίας είναι αλλοδαπός και φέρει τραύματα στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Κηφισιά: Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη - Πού μεταφέρθηκε ο τραυματίας
Ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, είναι αλλοδαπός και φέρει τραύματα στα πόδια και την κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 11.00. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» (σ.σ. άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στο «Γεννηματάς»).
«Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες που έστησαν την ενέδρα», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.
Η έρευνα για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά έχει ξεκινήσει, με τους αστυνομικούς να αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και να θέτουν στο μικροσκόπιο υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.