Ελλαδα

Δίκη για βιτριόλι: Πότε απολογείται η Έφη Κακαράτζουλα

Ποιοι μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν - Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατηγορούμενη Έφη Κακαράτζουλα προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η κατηγορούμενη Έφη Κακαράτζουλα προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στη δίκη για το βιτριόλι η Έφη Κακαράτζουλα ετοιμάζεται για την απολογία της μετά την κατάθεση των μαρτύρων για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ξανά στο δικαστήριο βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς συνεχίστηκε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα ώστε να απολογηθεί η 37χρονη κατηγορούμενη Έφη Κακαράτζουλα. Η απολογία της θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, όπως έγινε γνωστό.

Η Ιωάννα πήγε και σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στο δικαστήριο, προκειμένου να είναι παρούσα στην ακροαματική διαδικασία.

Η πολιτική αγωγή ζήτησε να καταθέσουν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο δύο νέοι μάρτυρες για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, που φέρεται να έχει επικοινωνία με την Έφη Κακαράτζουλα πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι, και μία γυναίκα, φίλη της κατηγορουμένης, η οποία τους είχε φέρει σε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον του 36χρονου ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη τού είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου και τον 40χρονο άνδρα με τον οποίο η Έφη Κακαράτζουλα διατηρούσε σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσε να κατασκευάσει άλλοθι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος άνδρας κατέθεσε για την επίθεση με βιτριόλι, επισημαίνοντας ότι «δεν έχει δει ποτέ από κοντά την Ιωάννα».

Στην πρόσφατη κατάθεση που έδωσε το θύμα στην επεισοδιακή δίκη, ξεκαθάρισε ότι η Έφη Κακαράτζουλα δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της. «Καθώς περίμενα το ασανσέρ, εμφανίστηκε μπροστά μου μια γυναίκα, σήκωσα το βλέμμα και με κοίταξε στα μάτια. Μου έριξε το βιτριόλι, που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν, και έφυγε τρέχοντας» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της. Και ξεκαθάρισε ότι η 37χρονη ήθελε να τη σκοτώσει.

Χείμαρρος η συγκλονιστική κατάθεση Ιωάννας: Δεν έχει μετανιώσει η δράστρια  | 30/9/21 | ΕΡΤ

Οι νέες εικόνες από τη δίκη για το βιτριόλι - Παρούσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Φορώντας την ειδική μάσκα για τα τραύματα που της προκάλεσε το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η EUROKINISSI δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από το δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την επίθεση που δέχτηκε το θύμα με βιτριόλι και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.
 
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ειδική μάσκα προσέρχεται στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τον δικηγόρο της στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τον δικηγόρο της στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Μετά τα όσα συγκλονιστικά κατέθεσε ο ψυχίατρος της Ιωάννας, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απολογία που θα δώσει η Έφη Κακαράτζουλα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι την ερχόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021.
 
Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα που η Έφη Κακαράτζουλα πήγε στο δικαστήριο και βρέθηκε αντιμέτωπη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, προκλήθηκε ένταση. «Ξέρεις γιατί έγινε», είχε πει η 37χρονη στην Ιωάννα, ισχυριζόμενη στη συνέχεια ότι δεν είχε πρόθεση να της αφαιρέσει τη ζωή με το βιτριόλι.
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ