- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεσολόγγι: Γιατρός με δείγμα ασθενή έβγαλε πιστοποιητικό νόσησης
Προκειμένου να μη χρειαστεί να εμβολιαστεί
Νέα καταγγελία έρχεται στο «φως» σχετικά με πλαστό πιστοποιητικό νόσησης - Αφορά γιατρό στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.
Ακόμα μία καταγγελία σχετικά με πλαστό πιστοποιητικό νόσησης είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορά γιατρό στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία γιατρός φέρεται να πήρε δείγμα από ασθενή με κορωνοϊό με σκοπό να το καταγράψει ως δικό της και να λάβει πιστοποιητικό νόσησης. Και αυτό προκειμένου να μπορέσει να αποφύγει τον εμβολιασμό της.
Φυσικά, δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έρευνες δείχνουν ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις να βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά και τις αποκαλύψεις για τη διοικητική υπάλληλο στον Παλαμά Καρδίτσας που εξέδωσε 34 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Να θυμίσουμε πως υπό εξέταση είναι περιστατικά σε Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ενώ έρευνα γίνεται και στη Σαντορίνη για ψευδείς βεβαιώσεις μοριακών και rapid test.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν σήκωσαν το τηλέφωνο»
Στη μάχη της κατάσβεσης 14 εναέρια μέσα -112 για εκκενώσεις 4 περιοχών
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής πριν πάρει διαστάσεις η πυρκαγιά
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Σηκώθηκαν 12 εναέρια μέσα
Πρώτοι θα καταθέσουν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας,
Επείγουσα εισαγγελική έρευνα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.