- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Παρέμβαση σε συναυλία του Μανώλη Μητσιά - Ο γιος του Μάνου Χατζηδάκι δεν έδωσε την άδεια για τον «Γιάννη τον φονιά»
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Ο Μανώλης Μητσιάς απήγγειλε αντί να τραγουδήσει Χατζηδάκι, το πρωτοφανές περιστατικό σε συναυλία με τραγούδια του Νίκου Γκάτσου
Απρόσμενη τροπή είχε η συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά σε τραγούδια του Νίκου Γκάτσου στο Δίον της Πιερίας.
Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του Μάνου Χατζηδάκι, Γιώργος, δεν έδωσε την άδεια για να παρουσιαστούν τραγούδια του μεγάλου στιχουργού, τα οποία είχαν μελοποιηθεί από τον πατέρα του.
Το αποτέλεσμα ήταν ο Μανώλης Μητσιάς να απαγγείλει (για πρώτη φορά στα 50 χρόνια, όπως ο ίδιος ανέφερε) το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς».
Η στιγμή που ο Μανώλης Μητσιάς απήγγειλε τον «Γιάννη τον φονιά»
Σημειώνεται ότι απευθυνόμενη στο κοινό, η Αγαθή Δημητρούκα, διαχειρίστρια του έργου του Νίκου Γκάτσου και επιμελήτρια του προγράμματος της συγκεκριμένης συναυλίας, διάβασε το ηλεκτρονικό μήνυμα που είχε λάβει στις 3 Ιουλίου με την απόφαση του γιου του Μάνου Χατζηδάκι.
«Οι λόγοι έχουν να κάνουν κυρίως με το γεγονός ότι το έτος 2026 έχει ανακηρυχθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως αφιερωματικό έτος για τον Μάνο Χατζιδάκι και στο πλαίσιο αυτό οι συναυλίες, οι παραστάσεις και γενικότερα οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη δημόσια εκτέλεση μουσικών έργων του Μάνου Χατζιδάκι είναι απολύτως συγκεκριμένες και έχουν ήδη σχεδιαστεί και εγκριθεί αποκλειστικά από την ομάδα του κυρίου Γιώργου Χατζιδάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας: «Η εν λόγω απαγόρευση εστάλη με εξώδικο δήλωση στην παραγωγό εταιρεία της συναυλίας. Τα συμπεράσματα δικά σας».
«Είναι η πρώτη φορά μετά από το 1977 που το τραγούδι αυτό γράφτηκε για μένα από τον Γκάτσο και τον Μάνο Χατζιδάκι που δεν το τραγουδάω, το απαγγέλω» σημείωσε από τη μεριά του Μανώλης Μητσιάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποβρύχιος καθαρισμός της λίμνης βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές του καλοκαιριού
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα
Πού προβλέπει ισχυρά φαινόμενα η ΕΜΥ
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Κοινή πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και των ιδιοκτητών του ιστορικού χώρου
««Δεν είναι πλέον σενάρια, είναι η νέα πραγματικότητα», τονίζει ο μετεωρολόγος
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έντονη κεραυνική δραστηριότητα αναμένεται τις επόμενες ώρες
Και γιατί τους δίνονται ονόματα
Τον εντόπισαν Λιμενικοί
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για το επόμενο διήμερο και τις περιοχές που θα επηρεαστούν
Πού βρίσκεται η κτηνοτροφική μονάδα
Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο εξακολουθεί να επιχειρεί ισχυρή δύναμη έως ότου η πυρκαγιά τεθεί υπό πλήρη έλεγχο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.