- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης - Τι λέει ο δικηγόρος του
«Δεν παραδέχθηκε ότι είναι για δική του χρήση η κοκαΐνη», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας
Νότης Σφακιανάκης: Στον εισαγγελέα σήμερα ο τραγουδιστής που συνελήφθη την Κυριακή για κατοχή όπλου και ναρκωτικών.
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα (30/11) ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, που συνελήφθη εχθές (29/11) από τις αρχές, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής, αξιωματικοί που έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, βρήκαν στο όχημα μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα taser, καθώς και ένα όπλο μέσα στην τσάντα του.
Ο Νότης Σφακιανάκης πήγαινε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο σπίτι του στη Βάρκιζα έχοντας στείλει sms στο 13033 και για τον λόγο αυτό δεν επεβλήθη πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Ο τραγουδιστής βγήκε από το όχημα κατ' εντολή των αξιωματικών, που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης. Σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου.
«Ουδείς είναι πάνω από το νόμο. Οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα καθημερινά αποδεικνύουν πόσο καλά την κάνουν. Σύμφωνα με τους συναδέλφους μου που τον συνέλαβαν, ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απολύτως συνεργάσιμος και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», δήλωσε σήμερα Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.
Τι λέει για τη σύλληψη του τραγουδιστή ο Αλέξης Κούγιας
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα στο OPEN για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη και ξεκαθάρισε ότι ο τραγουδιστής ουδέποτε παραδέχθηκε ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε στο όχημά του ήταν για προσωπική του χρήση. «Δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται σε κάποια sites». δήλωσε ο συνήγορός του και επεσήμανε ότι ο πελάτης του «συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο» και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει. Σε λίγο στην εισαγγελία Αθηνών θα ζητήσουμε να οριστεί δικάσιμος και να αφεθεί ελεύθερος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος. «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα», είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.