- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Στεφανής: Αντιμετωπίσαμε 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων
Εξήρε το έργο των ενόπλων δυνάμεων ο υφυπουργός Άμυνας
O υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής εξήρε το έργο των ενόπλων δυνάμεων τονίζοντας ότι «χθες είχαμε 9,600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μια δύσκολη στιγμή, όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να βάλουμε πλάτη για να αντιμετωπιστεί»
Περί τις 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στον ΣΚΑΪ.
Όπως τόνισε ο υφυπουργός λίγο πριν αναχωρήσει για τα σύνορα, όλες αντιμετώπιστηκαν επιτυχώς.
Ο κ. Στεφανής ο οποίες εξήρε το έργο των ενόπλων δυνάμεων έκανε λόγο για δεύτερη μέρα έντασης υπογραμμίζοντας πως όλοι αντιλαμβανόμαστε πως πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή αλλά σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πρέπει να δείξουν ομοψυχία.
Παρατήρησε πως οι ροές προσφύγων και μεταναστών είναι αδύνατον να έρχονται στο σύνολο τους από την Ιντλίμπ ενώ εκτίμησε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπαίνουν στην διαδικασία να περιορίσουν τον ερχομό τους προς τα σύνορα.
Πάμε να δούμε πόσο αποτελεσματικά είναι τα μέτρα που λάβαμε, πρόσθεσε τονίζοντας πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των συνόρων μας σε στεριά και θάλασσα.
«Φυλάμε τα σύνορα μας, φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης» κατέληξε ο κος Στεφανής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.