- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Έγκλημα για προσωπικές διαφορές στην Αχαΐα
Φονική επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας 52χρονος από έναν 69χρονο συγχωριανό του
Σε προσωπικές διάφορες αποδίδει η αστυνομία τη φονικής επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένας 52χρονος από έναν 69χρονο συγχωριανό του σήμερα το απόγευμα στην κοινότητα Ελαιοχώρι του δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 69χρονος, αφού πρώτα διαπληκτίστηκε, λόγω προσωπικών διαφορών, με τον 52χρονο, στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και τον θώρακα.
Ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγη ώρα μετά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στα τραύματά του.
Στο μεταξύ, αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου και τελικά τον βρήκαν να κρύβεται στο δημοτικό σχολείο του Ελαιοχωρίου, όπου και τον συνέλαβαν.
Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.