- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΚΑΪ: Αλλαγή για τον Κωνσταντίνο Ζούλα στο Δ.Σ του Ομίλου
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κρητικός
Ζούλας Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ – Νέα διοικητική δομή στον Όμιλο
Σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Ομίλου ΣΚΑΪ ανακοινώθηκαν επισήμως, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης που δρομολογείται τόσο στον ενημερωτικό όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ΣΚΑΪ τη θέση του Προέδρου και Εντεταλμένου Συμβούλου Ενημέρωσης, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κρητικός.
Οι αλλαγές αυτές έρχονται σε μια περίοδο κατά την οποία ο ΣΚΑΪ επιδιώκει να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του στο πεδίο της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας, επενδύοντας σε νέα εργαλεία, περιεχόμενο και τεχνολογίες.
Ανακοίνωση
Ενόψει της ριζικής ψηφιακής του αναβάθμισης τόσο στον ενημερωτικό, όσο και στον ψυχαγωγικό του τομέα, ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου τη θέση του Προέδρου και Εντεταλμένου Συμβούλου Ενημέρωσης, διατηρώντας και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ενώ Γενικός Διευθυντής του Ομίλου τοποθετείται ο κ. Βασίλης Κρητικός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.