- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Χρήστος Μάστορας: Αναβολή για τη δίκη στο αυτόφωρο
Ζήτησε να καταθέσει ο αστυνομικός που του έκανε σήμα να σταματήσει
Χρήστος Μάστορας: Αναβολή για τη δίκη στο αυτόφωρο - Ζήτησε να καταθέσει ο αστυνομικός που του έκανε σήμα να σταματήσει
Αναβλήθηκε για τις 19 Φεβρουαρίου η δίκη του Χρήστου Μάστορα σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, την αναβολή της δίκης αιτήθηκε η πλευρά του Χρήστου Μάστορα προκειμένου να εξεταστεί από το δικαστήριο ο αστυνομικός που του έκανε σήμα να σταματήσει και να μη διαβαστεί μόνο η κατάθεση του.
«Από τη συνολική κίνηση του οχήματος δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος. Είχε σταθερή ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια. Είχε δε την πορεία που ακολουθούσε κάθε βράδυ ο κατηγορούμενος. Ο κατηγορούμενος δηλώνει την λύπη του να οδηγήσει υπό την επήρεια οινοπνεύματος αλλά δεν δέχεται ότι οδήγησε επικίνδυνα θέτοντας σε κίνδυνο άλλους» είπε ο συνήγορος του τραγουδιστή, Χαράλαμπος Λυκούδης, επιμένοντας πως δεν υπήρχε ελιγμός στην οδήγησή του.
Να σημειωθεί, μάλιστα, πως την αναβολή της υπόθεσης πρότεινε όμως και ο εισαγγελέας της έδρας λέγοντας πως «μόνη η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστά επικίνδυνη οδήγηση, συνιστά με άλλα περιστατικά. Θεωρώ ότι είναι κρίσιμο να εξεταστεί ο αστυνομικός στο ακροατήριο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.