- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαριάννα Τουμασάτου: Πρέπει να είναι όλοι αρχηγοί στην Αριστερά
«Μου λείπει ο Τσίπρας» παραδέχθηκε η ηθοποιός
Μαριάννα Τουμασάτου: Τι σχολίασε για την Αριστερά και τα κόμματά της αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα
Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις εξελίξεις στη Γαλλία.
Ακόμα, η Μαριάννα Τουμασάτου δεν δίστασε να ασκήσει κριτική για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ παραδέχθηκε πως «της λείπει» ο Αλέξης Τσίπρας.
«Δυσκολεύομαι με την παρούσα φάση του ΣΥΡΙΖΑ σε γενικό επίπεδο και θεωρώ ότι ο Τσίπρας ήταν ένας κρίκος δυνατός που κρατούσε ενωμένα πολλά άτομα. Ήταν φίλια τα πυρά που τον έριξαν, με ενόχλησε πολύ αυτό γιατί ήταν άνθρωποι που εκτιμούσα και συμπαθούσα, είχα πολύ θετικό πρόσωπο και τελικά δεν έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε. Δεν έμεινε ενωμένο ούτε ένα κόμμα. Αυτή η Αριστέρα πρέπει να είναι όλοι αρχηγοί και πρέπει τη διαφορετικότητα να την υπερασπιζόμαστε και να την κάνουμε σημαία; Ναι υπάρχουν διαφορετικότητες αλλά μη δίνουμε τη βάση μας, την ουσία μας, την αξία μας επειδή έχουμε έναν εγωισμό» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Είναι πολύ εγωιστική η αριστερά. Επειδή αφορά στο σύνολο θα έπρεπε να ήταν το πρώτο που έπρεπε να είχαμε καταργήσει. Δεν μπορείς να σε νοιάζει το σύνολο να θες να γίνουν τα πράγματα για το κοινωνικό σύνολο και να κοιτάς την καρεκλίτσα σου. Γενικώς η Αριστερά έχει θέματα. Είναι χίλιες δυο σπαρμένες θέσεις, μάχιμοι όλοι, επιθετικοί όλοι. Και λες ελάτε να μαζευτούμε παιδιά γιατί βλέπεις τι γίνεται στην Γαλλία, η Αγγλία κάτι ψιλοκατάφερε. Η Ευρώπη έχει μια τάση προς την ακροδεξιά. Πού πάμε Κολοκοτρώνη μου;»
Ακολούθως, ως προς τον Αλέξη Τσίπρα είπε «μου λείπει γιατί μπορούσε να κρατήσει τα πράγματα, να έχει μια θέση με λάθη, δεν το συζητώ, με λάθος τοποθετήσεις σε πολλά πράγματα αλλά κι ένας χώρος ολόκληρος δεν έχει ηγηθεί μιας χώρας, περίμεναν από τον Τσίπρα μέσα σε 4 χρόνια να είναι το μπαστουνάκι της μάγισσας».
«Και μόνο το ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, πες μου μπήκες και σε ένα μνημόνιο, προκαθορισμένο, αλλά μπήκε, βγήκε από το μηνημόνιο και άφησε κάποια χρήματα. Δεν θεωρώ ότι τα έκανε όλα καλά, θα ήταν περίεργο να τα έκανε όλα καλά. Κάποια πράγματα του στοίχισαν παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Είναι ένας άνθρωπος που βγάζει τις καυτές πατάτες, τις πιάνει και δεν τις φοβάται με αποτέλεσμα και τα πληρώνει. Και καλώς να τα πληρώνει, όμως είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.