- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρβανίτη για Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια και άλλοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ»
Απάντηση για την κριτική στον Κωνσταντίνο Αργυρό
Σοφία Αρβανίτη: Η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα για καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα».
Σειρά αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τις δραστηριότητες των καλλιτεχνών εκτός του αντικειμένου τους: «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”».
Τις ημέρες που ακολούθησαν τη δήλωση, αρκετοί ομότεχνοι του Γιώργου Νταλάρα έχουν πάρει θέση για το ζήτημα, ανάμεσα σε αυτούς και η Σοφία Αρβανίτη.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, αναφέροντας: «Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για έξτρα εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται.
Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.