- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τάκης Ζαχαράτος: «Θαύμασα τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ»
Τι είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του
Τάκης Ζαχαράτος: Ο λόγος που θαύμασε τους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ
Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Τάιλερ ΜπακΜπέθ για τις ανάγκες της νέας του παράστασης και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση των δύο ανδρών.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός κωμικός μιλώντας στο «Happy Day» εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες τόσο του Στέφανου Κασσελάκη όσο και του Τάιλερ Μακμπέθ έχουν αγκαλιάσει τις επιλογές τους στην προσωπική τους ζωή.
«Θαύμασα τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ που έχουν τη στήριξη των οικογενειών τους», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος μεταξύ άλλων.
«Μου αρέσει που είναι Κριός. Νομίζω ότι θα κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε για φαγητό. Τους κάνω ανοιχτή πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν να δουν το σόου. Μου είναι απίστευτα συμπαθείς και οι δυο, και ο Τάιλερ, και ο Στέφανος. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς. Μπουχτίσαμε νομίζω από την υποκρισία», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
«Στο βιβλίο μου, "Πάστα Σεράνο" μιλούσα για την υποκρισία της ελληνικής οικογένειας. Το πόσα ψέματα λέμε, πρώτα στον εαυτό μας, ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι άγιοι, δεν μιλάμε ποτέ για σεξ. Είμαστε πιο ειλικρινείς με αγνώστους παρά με τους ίδιους τους γονείς μας. Αυτό είναι ένα θέμα και βγαίνει στα παιδιά. Είναι τραγικό να είσαι ειλικρινής με αγνώστους και όχι με το περιβάλλον σου, αυτό δημιουργεί πολλά τραύματα. Όταν λοιπόν, είδα έναν άνθρωπο που είπε ότι αυτός είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός, αυτός είναι ο σύντροφός μου και εδώ είναι η μητέρα μου που το στηρίζει όλο αυτό, το βρήκα υγιές και αληθινό. Το θαύμασα και είπα μπράβο. Εύχομαι να τα βγάλει πέρα και να έχει την υπομονή και την ευθυκρισία να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.