TV & Media

Βισκαδουράκης: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι την ”Κιβωτό” και το ”Χαμόγελο του παιδιού”»

«Για λόγους καθαρά προσωπικούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
viskadourakis

Θανάσης Βισκαδουράκης: Το παρελθόν του στο ορφανοτροφείο - Η τοποθέτηση του για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Στις εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» αναφέρθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχοντας περάσει τα παιδικά του χρόνια σε ορφανοτροφείο θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την καταγγελία του 18χρονου.

«Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μάλιστα, όταν ο αστυνομικός Γεώργιος Καλλιακμάνης πήρε τον λόγο προσφωνόντας τον πατέρα Αντώνιο «παπά», ο ηθοποιός ενοχλήθηκε θεωρώντας πως πρόκειται για υποτιμητική προσφώνηση.

«Να συμπεριφέρεστε καλύτερα, κύριε Καλλιακμάνη. Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα; Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε τα δικά μας» απάντησε ενώ πρόσθεσε:

«Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coiof0s073ih)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ