TV & Media

Στα «γουναράδικα της Ευελπίδων» συνεχίζεται η κόντρα Αφροδίτης Μάνου - Έλενας Ακρίτα

Μετά τον «πόλεμο» στα social media για την «Κιβωτό του Κόσμου»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αφροδίτη Μάνου και Έλενα Ακρίτα
© NDP

Αφροδίτη Μάνου - Έλενα Ακρίτα: Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση για την «Κιβωτό του Κόσμου» - Οι αναρτήσεις στο Facebook και το εξώδικο

Η Αφροδίτη Μάνου και η Έλενα Ακρίτα θα βρεθούν ως αντίδικοι στα ελληνικά δικαστήρια μετά το εξώδικο που κατέθεσε η δημοσιογράφος κατά της τραγουδίστριας και συνθέτριας για τις κουβέντες που αντάλλαξαν μέσω αναρτήσεών τους στα social media, σχετικά με τις αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου». 

Η Αφροδίτη Μάνου δημοσίευσε στο Twitter το εξώδικο που έλαβε μόλις εχθές, Τρίτη (6.12) από την Έλενα Ακρίτα και έδωσε στη δημοσιογράφο ραντεβού «στα γουναράδικα της Ευελπίδων». Χαρακτηριστικά έγραψε: «Έλενα Ακρίτα Εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μου από 16 χρονών. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων, λοιπόν».

manoy

Αφροδίτη Μάνου - Έλενα Ακρίτα: Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η κόντρα της Αφροδίτης Μάνου και της Έλενας Ακρίτα «γεννήθηκε» λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και τις καταγγελίες κατά του π. Αντωνίου. Τότε, σε ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα σημείωνε ότι έχει υπάρξει εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» και ότι θαύμαζε τον π. Αντώνιο. 

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτησή της: «Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντρια της η Μαρίνα Κατσιμπαλη. Τις πολιτιστικες εκδηλώσεις που οργανώναμε για τα παιδιά (θέατρο μουσική, χορός) τις διέκοψε απότομα ο κόβιντ.
Τρεις ιερείς θαύμασα στη ζωή μου. Τον θρυλικό παπα-Γιώργη Πυρουνάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστασιο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Τον τελευταίο μάλιστα τον υπερασπίστηκα με την καρδιά μου, όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά». 

Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντρια της η Μαρίνα Κατσιμπαλη. Τις πολιτιστικες...

Posted by Elena Akrita on Friday, November 18, 2022

Την ανάρτηση αυτή της Έλενας Ακρίτα σχολίασε η Αφροδίτη Μάνου. «Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; Μαζί και η βοηθός σου Ναταλί που έβγαινε και μιλούσε στα κανάλια για "τα κακόμοιρα τα προσφυγόπουλα που βίαζε" ο ηθοποιός, χωρίς αποδείξεις; Να υποθέσω εγώ, ίσως, ότι μαζί βιάζατε τα παραβατικά παιδιά για να γίνω ο Ντίκενς της φρίκης του 21ου αιώνα; Όχι. Δεν θα το κάνω. Γιατί; Γιατί έτσι είμαι εγώ ...ΥΓ: Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η "αλήθεια" τη σήμερον ημέρα...».

Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και...

Posted by Afroditi Manou on Sunday, November 20, 2022

Φυσικά, η Έλενα Ακρίτα απάντησε στα σχόλια της Αφροδίτης Μάνου ως εξής: «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου».

Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου.

Posted by Elena Akrita on Sunday, November 20, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ