- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νέες μειώσεις τιμών στο «καλάθι του νοικοκυριού» - Σε 154 προϊόντα
Έρχονται το «καλάθι Αγιου Βασίλη» και των «παιχνιδιών»
Καλάθι του νοικοκυριού: Μείωση τιμών σήμερα σε 154 προϊόντα - Τι αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Νέες τιμές για το «καλάθι του νοικοκυριού» με νέες μειώσεις θα ανακοινώσει σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, θα ανακοινωθεί μείωση τιμών σε 154 προϊόντα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής: «6η εβδομάδα ''Καλαθιού'' και οι μειώσεις συνεχίζονται». Ο κ. Γεωργιάδης, έγραψε χαρακτηριστικά πως η «6η εβδομάδα ''Καλαθιού'' και οι μειώσεις συνεχίζονται. Από τα 816 προϊόντα σε 16 αλυσίδες, 70 είχαν αύξηση (9%), 154 μείωση (19%) και τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια (72%). Σε σύνολο αξίας καλαθιού έχουμε σημειώσει νέα χαμηλότερα ρεκόρ! Αύριο τα αναλυτικά στοιχεία και η σειρά».
6η εβδομάδα «Καλαθιού» και οι μειώσεις συνεχίζονται. Από τα 816 προϊόντα σε 16 αλυσίδες, 70 είχαν αύξηση (9%), 154 μείωση (19%) και τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια (72%). Σε σύνολο αξίας καλαθιού έχουμε σημειώσει νέα χαμηλότερα ρεκόρ! Αύριο τα αναλυτικά στοιχεία και η σειρά.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 6, 2022
Το «Καλάθι του Άγιου Βασίλη» και το «Καλάθι των Παιχνιδιών»
Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης αναμένεται να προβεί σήμερα σε ανακοινώσεις και για το εορταστικό καλάθ,ι το οποίο θα ονομαστεί «καλάθι του Άγιου Βασίλη» και το «καλάθι των παιχνιδιών».
Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στο ACTION 24, τα δύο καλάθια θα ισχύσουν από τις 14 Δεκεμβρίου με το καλάθι των παιχνιδιών να παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το «καλάθι του Άγιου Βασίλη» θα περιλαμβάνει τη γαλοπούλα αλλά εκτός φαίνεται ότι θα μείνουν το αρνί και το κατσίκι.
Προβληματισμός υπάρχει για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες καθώς, όπως λένε από το υπουργείο Ανάπτυξης, τίθεται θέμα ανταγωνισμού για ζαχαροπλαστεία και φούρνους.
Σχετικά με το καλάθι των παιχνιδιών, θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα παιχνιδιών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τα προϊόντα θα οριστούν με βάση την ηλικία και το φύλο του παιδιού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.