- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η αφοπλιστική αντίδραση της Άννας Φόνσου σε κλέφτες: «Να σας βάλω λίγη σουπίτσα;» (βίντεο)
Η 83χρονη ηθοποιός εξηγεί πώς ευεργέτησε τους τοξικοεξαρτημένους ληστές
Άννα Φόνσου: Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα πώς απέτρεψε ληστεία σε βάρος της, με μια κίνηση ανθρωπιάς προς τους δράστες.
Έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζει ακόμη και τις δυσκολότερες καταστάσεις φαίνεται πως διαθέτει η Άννα Φόνσου.
Σύμφωνα με τηλεοπτική της συνέντευξη, περιέγραψε το πως έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον δύο φορές να την ληστέψουν και εκείνη στο τέλος τους ευεργέτησε.
Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή Studio 4, την πρώτη φορά, γνώριζε τον άνδρα που επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της και ο οποίος έκλεβε λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά.
«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα; Εγώ περίμενα τον άντρα μου, τον Τάκη. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι, ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.
«Τι να σου δώσω», του λέω. «Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα». Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω, «θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα;».
Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω, «πότε το άρχισες, βρε Δημήτρη, το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους λέω, πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο».
Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω από την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω, «Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά».
Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει, «η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;». Λένε αυτοί, «Θα πάμε». Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά, πρόσθεσε, με τους παρουσιαστές να μην πιστεύουν τα όσα άκουγαν.
Τη δεύτερη φορά, σημείωσε ότι ο δράστης δεν θέλησε να τη ληστέψει όταν κατάλαβε ποια είναι. «Να, πάρε αυτό το 50ρικο, δεν έχω παραπάνω», του είπε η ηθοποιός. «Α, είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς», της απάντησε εκείνος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.