- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Μουτσινάς: Δεν θέλω παιδί για να δείξω ότι ένας gay μπορεί
«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου»
Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του.
Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ψυχοθεραπεία που τον βοήθησε να μείνει μόνο, τις Ελληνίδες παρουσιάστριες αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί, κάτι για το οποίο έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν.
Σε απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει μεταξύ άλλων:
«Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, κατά την άποψή μου, δεν έχουν όλες στυλ. Βρίσκω πολύ φορτωμένες συνήθως τις κυρίες της πρωινής ζώνης. Από την άλλη, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να φορέσει κάτι που θα του φτιάξει τη διάθεση».
Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του
Για το αν θέλει να αποκτήσει ένα παίδί, ο παρουασιαστής αποκάλυψε: «Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του».
Για το πόσο τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία: «Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη Χριστίνα Πολίτη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.