- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Alpha «καρφώνει» Γιαννούλη για «πληρωμένη συνέντευξη Μητσοτάκη»
Η αιχμηρή ανακοίνωση για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτοφανή επίθεση στον Αντώνη Σρόιτερ
Ο Alpha εξέδωσε ανακοίνωση για τον Χρήστο Γιαννούλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και τον ισχυρισμό του για την «πληρωμένη συνέντευξη Μητσοτάκη» στον Αντώνη Σρόιτερ.
Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Alpha για τον Χρήστο Γιαννούλη και την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Αντώνη Σρόιτερ.
Ο Χρήστος Γιαννούλης έκανε λόγο για «πληρωμένη συνέντευξη Μητσοτάκη» στον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του σταθμού σε ανάρτησή του στα social media, την οποία και κατέβασε άρον άρον μετά τον σάλο που προκλήθηκε.
Ο Alpha επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η αήθης αυτή επίθεση του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος πριν εκλεγεί βουλευτής δήλωνε και ο ίδιος δημοσιογράφος, θίγει όχι μόνο το πρόσωπο του Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και τον σταθμό και ολόκληρο το δημοσιογραφικό επάγγελμα».
Και προσθέτει: «Μπροστά στο μπαράζ αντιδράσεων από όλους τους πολιτικούς χώρους, ο κος Γιαννούλης, έσπευσε να αποσύρει την ανάρτησή του από τα κοινωνικά Μέσα δικτύωσης, και κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τάκη Χατζή και το Δήμο Βερύκιο στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, λέγοντας ότι... κάτι άλλο εννοούσε τελικά».
«Καλό θα ήταν λοιπόν, ο κ. Γιαννούλης να αναλογιστεί, πως αν θεωρεί ότι οι συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και γενικότερα των πολιτικών είναι αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής, προσβάλει πρώτα από όλους τον πρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι φιλοξενούνται τακτικά στον Αlpha» αναφέρει επίσης ο τηλεοπτικός σταθμός.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Alpha για τον Χρήστο Γιαννούλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για «πληρωμένη συνέντευξη Μητσοτάκη» στον Αντώνη Σρόιτερ:
«Μία πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και συνολικά ο Alpha, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο βουλευτής, άφησε αιχμές για "πληρωμένη" συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που παραχωρήθηκε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Alpha, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Αναρωτήθηκε μάλιστα ο βουλευτής, αν κόπηκε τιμολόγιο για τη συνέντευξη!
» Η αήθης αυτή επίθεση του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος πριν εκλεγεί βουλευτής δήλωνε και ο ίδιος δημοσιογράφος, θίγει όχι μόνο το πρόσωπο του Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και τον σταθμό και ολόκληρο το δημοσιογραφικό επάγγελμα.
» Μπροστά στο μπαράζ αντιδράσεων από όλους τους πολιτικούς χώρους, ο κος Γιαννούλης, έσπευσε να αποσύρει την ανάρτησή του από τα κοινωνικά Μέσα δικτύωσης, και κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τάκη Χατζή και το Δήμο Βερύκιο στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, λέγοντας ότι... κάτι άλλο εννοούσε τελικά.
» Ο Alpha επιθυμεί να θυμίσει, ότι στο κεντρικό του δελτίο, έχουν φιλοξενηθεί όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας και βεβαίως όλοι οι πρωθυπουργοί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος στο οποίο ανήκει ο κ. Γιαννούλης, έχει επίσης φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο δελτίο ειδήσεων, ως πρωθυπουργός αλλά και πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και βεβαίως θα φιλοξενηθεί και στο μέλλον. Καλό θα ήταν λοιπόν, ο κ. Γιαννούλης να αναλογιστεί, πως αν θεωρεί ότι οι συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και γενικότερα των πολιτικών είναι αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής, προσβάλει πρώτα από όλους τον πρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι φιλοξενούνται τακτικά στον Αlpha.
» Υπενθυμίζουμε στον κ. Γιαννούλη, ότι η συνέντευξη με πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, και δη η συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό της χώρας, αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις θεσμικές υποχρεώσεις των Μέσων Ενημέρωσης».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.