- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Pirelli 2020: Αυτό το Ημερολόγιο… αναζητά Ιουλιέτες (video)
Δείτε ποιες νέες celebrities από διαφορετικούς πολιτισμούς ποζάρουν στον φακό του Paolo Roversi
Μία πρώτη ματιά στο Ημερολόγιο Pirelli 2020 με φωτογραφίες του Paolo Roversi.
Με τον θρυλικό Ιταλό φωτογράφο Πάολο Ροβέρσι (Paolo Roversi) στο «τιμόνι» αυτήν τη φορά και θέμα την Ιουλιέτα του Σαίξπηρ θα κυκλοφορήσει το Ημερολόγιο Pirelli 2020.
Οι Αγγλίδες ηθοποιοί, Έμμα Γουάτσον, Κλερ Φόι και Μία Γκοθ, οι Αμερικανίδες ηθοποιοί, Κρίστεν Στιούαρτ και Ίντια Μουρ, η Ισπανίδα τραγουδίστρια , Rosalia, η Κινέζα τραγουδίστρια, ηθοποιός και μούσα της μόδας, Κρις Λι (Li Yuchun) ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του Πάολο Ροβέρσι.
Εν αναμονή της κυκλοφορίας του ημερολογίου, η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης των αστέρων.
Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι και η Κλερ Φόι στέκεται μπροστά από αναμμένα κεριά εκκλησίας, ενώ ο Ιταλός φωτογράφος τις κατευθύνει για να ποζάρουν, να τραγουδήσουν, να υποδυθούν και να ερμηνεύσουν με τον δικό τους τρόπο ποια είναι στην πραγματικότητα η Ιουλιέτα.
«Ψάχνω ακόμα την Ιουλιέτα μου και θα την ψάχνω όλη μου τη ζωή. Επειδή η Ιουλιέτα είναι ένα όνειρο», υπογραμμίζει ο φωτογράφος.
Στο ημερολόγιο Pirelli με την επιμέλεια του Πάολο Ροβέρσι και τίτλο «Looking for Juliet» (Αναζητώντας την Ιουλιέτα) παρουσιάζονται ηθοποιοί και τραγουδίστριες διαφορετικών πολιτισμών και χωρών. Πηγή έμπνευσης είναι το έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και ο συνδυασμός της αγάπης, της δύναμης, της νιότης και της ομορφιάς που εκπροσωπεί η γυναίκα πρωταγωνίστριά του.
Ο Πάολο Ροβέρσι φωτογράφησε στη Βερόνα, στην Ιταλία, καθώς και στην πόλη που αποκαλεί πατρίδα του, το Παρίσι.
Από το 1964 έως το 2019 έχουν κυκλοφορήσει 46 Ημερολόγια Pirelli Calendars που φέρουν την υπογραφή 36 φωτογράφων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.