- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Έλεν μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της
«Θυμώνω πολύ όταν κάποιοι αμφισβητούν ή δεν πιστεύουν τα θύματα»
Ήταν 15 με 16 ετών όταν ο πατριός της Ellen DeGeneres την κακοποιούσε σεξουαλικά κι ενώ η μητέρα της είχε καρκίνο.
Για άλλη μια φορά η δημοφιλής κωμικός, show woman και ακτιβίστρια της αμερικανικής τηλεόρασης Ellen DeGeneres μοιράζεται με το κοινό τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης με την ελπίδα να βοηθήσει άλλα παρόμοια θύματα.
Η Ellen θα είναι η επόμενη καλεσμένη του θεσμού της αμερικανικής τηλεόρασης David Letterman στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction » (σ.σ. Ο Επόμενος μου Καλεσμένος δεν Χρειάζεται Συστάσεις). Σε αυτήν την πολύ προσωπική συνέντευξη η DeGeneres μιλά για τη μητέρα της Betty, η οποία παντρεύτηκε έναν «πραγματικά κακό άνθρωπο» όταν η ίδια ήταν έφηβη.
Σύμφωνα με το Entertainment Tonight η DeGeneres εξηγεί ότι εκείνη την εποχή η μητέρα της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και είχε κάνει μαστεκτομή. Ο πατριός της εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Όταν έλειπε η μητέρα μου ερχόταν και μου έλεγε ότι αυτός κατάλαβε το εξόγκωμα στο στήθος της. Και για αυτό μου έλεγε ότι έπρεπε να ψηλαφίσει και το δικό μου στήθος», λέει η DeGeneres στον Letterman.
«Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί ήμουν μόλις 15-16 ετών και αδύναμη να του φέρω αντίσταση. Ήταν μια απαίσια, φρικτή κατάσταση και ο μόνος λόγος που τη μοιράζομαι είναι για να την ακούσουν κι άλλα κορίτσια εκεί έξω που μπορεί να βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις».
Κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Αυτό που με κάνει έξαλλη είναι όταν κάποιοι αμφισβητούν τα θύματα».
Η Αμερικανίδα είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της το 2005, όμως τώρα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα βίωσε. Είπε ότι το έσκασε από το παράθυρο όταν εκείνος προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της και ότι δεν ήθελε να μιλήσει στη μητέρα της γιατί νόμιζε ότι έτσι την προστάτευσε και ότι η αλήθεια «θα κατέστρεφε την ευτυχία της».
Το 2005, όταν είχε μιλήσει στο Allure για την κακοποίηση, η Ellen διευκρίνισε ότι το επεισόδιο αυτό δεν επηρέασε τον σεξουαλικό προσανατολισμό της. «Οι άνθρωποι στους οποίους το είχα εμπιστευτεί έλεγαν "Α, για αυτό είσαι λεσβία". Όμως ήμουν λεσβία από πριν», τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 32ης χρονιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.