- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αυτό έμαθα στην επαφή μου με όλο αυτό που λέγεται καρκίνος»
Για πρώτη φορά η ηθοποιός μιλά για την απώλεια της μαμάς της και πόσο της άλλαξε την κοσμοθεωρία της
«Η μητέρα μου έφυγε νέα από τη ζωή, ήταν μόλις 66 ετών. Αυτό με έχει οδηγήσει σε μια σκέψη ότι πρέπει τη ζωή που μας αναλογεί να τη ζήσουμε καλά». Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχασε τη μητέρα της από τον καρκίνο πριν από περίπου ενάμισι έτος και για πρώτη φορά η Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για την απώλεια αυτή και το πώς έχει επηρεάσει την κοσμοθεωρία της.
«Η γενιά της μητέρας μου ήταν μια γενιά που η γυναίκα θυσιαζόταν για την οικογένεια και δεν είχε μάθει να εκφράζεται», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη του ενθέτου Weekend της εφημερίδας «Ειδήσεις». «Είχε μάθει πως για να είναι καλά θα πρέπει να είναι μαζεμένο το σπίτι, να είναι καλή νοικοκυρά, καλή μαμά και όλα τα άλλα πίσω. Αν δεν ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να είσαι ευχαριστημένος με τις επιλογές σου, με τη μέρα σου, κατά κάποιο τρόπο σε αρρωσταίνει. Αυτό σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της ασθένειας της μητέρας μου και πιο μετά και αυτό έχει αρχίσει να σχηματίζεται έντονα και φυσικά μαζί με αυτό συμπαρασύρει και το πως συμπεριφέρομαι εγώ».
Η ηθοποιός εξομολογείται ως «μαμά» μοιάζει ιδιαίτερα στη μητέρα της. «Το πιο σημαντικό για μένα είναι να ζούμε πρώτα για εμάς, χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα πουν ο κόσμος, οι συγγενείς, η γειτονιά. Θέλεις να κυκλοφορείς στο δρόμο με ένα κόκκινο καπέλο με κουδούνια; Φόρα τα κουδούνια και κυκλοφόρα! Αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, αυτό πρέπει να κάνεις. Αυτό έμαθα στην επαφή μου με όλο αυτό που λέγεται καρκίνος», καταλήγει η ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.