- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αυτό έμαθα στην επαφή μου με όλο αυτό που λέγεται καρκίνος»
Για πρώτη φορά η ηθοποιός μιλά για την απώλεια της μαμάς της και πόσο της άλλαξε την κοσμοθεωρία της
«Η μητέρα μου έφυγε νέα από τη ζωή, ήταν μόλις 66 ετών. Αυτό με έχει οδηγήσει σε μια σκέψη ότι πρέπει τη ζωή που μας αναλογεί να τη ζήσουμε καλά». Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχασε τη μητέρα της από τον καρκίνο πριν από περίπου ενάμισι έτος και για πρώτη φορά η Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για την απώλεια αυτή και το πώς έχει επηρεάσει την κοσμοθεωρία της.
«Η γενιά της μητέρας μου ήταν μια γενιά που η γυναίκα θυσιαζόταν για την οικογένεια και δεν είχε μάθει να εκφράζεται», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη του ενθέτου Weekend της εφημερίδας «Ειδήσεις». «Είχε μάθει πως για να είναι καλά θα πρέπει να είναι μαζεμένο το σπίτι, να είναι καλή νοικοκυρά, καλή μαμά και όλα τα άλλα πίσω. Αν δεν ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να είσαι ευχαριστημένος με τις επιλογές σου, με τη μέρα σου, κατά κάποιο τρόπο σε αρρωσταίνει. Αυτό σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της ασθένειας της μητέρας μου και πιο μετά και αυτό έχει αρχίσει να σχηματίζεται έντονα και φυσικά μαζί με αυτό συμπαρασύρει και το πως συμπεριφέρομαι εγώ».
Η ηθοποιός εξομολογείται ως «μαμά» μοιάζει ιδιαίτερα στη μητέρα της. «Το πιο σημαντικό για μένα είναι να ζούμε πρώτα για εμάς, χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα πουν ο κόσμος, οι συγγενείς, η γειτονιά. Θέλεις να κυκλοφορείς στο δρόμο με ένα κόκκινο καπέλο με κουδούνια; Φόρα τα κουδούνια και κυκλοφόρα! Αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, αυτό πρέπει να κάνεις. Αυτό έμαθα στην επαφή μου με όλο αυτό που λέγεται καρκίνος», καταλήγει η ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη
Ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3
Το βίντεο ενός δυστυχήματος και αυτά που τραβάνε το ανθρώπινο μάτι
Τι πληροφορίες έδωσε το κανάλι για την «εισβολή» του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε το νέο project του Έλληνα σκηνοθέτη
Η οσκαρική ταινία αφηγείται μια φαντασμαγορική ιστορία με βαθιά ανθρώπινα θέματα
Η τηλεοπτική μεταφορά του Ριφιφί του Αιώνα σε ελληνική τράπεζα έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση
Σε ένδειξη πένθους για τους επτά φίλους του ΠΑΟΚ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.