Diesel και Ναόμι Κάμπελ ένωσαν δυνάμεις για καλό σκοπό (εικόνες, video)
Δημιούργησαν τη συλλογή ρούχων «Child at heart», αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών
Η Diesel ένωσε τις δυνάμεις της με το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, για τη συλλογή ρούχων «Child at heart», αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Τα έσοδα από την καμπάνια θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος της Ναόμι Κάμπελ, Fashion for Relief, που συνεργάζεται με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Έργα τέχνης - που απεικονίζουν πολύχρωμες καρδιές και πασχαλίτσες - έχουν σχεδιαστεί από παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο νηπιαγωγείο Diesel HQ στην Ιταλία, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand Νίκολα Φορμιτσέτι στο Vogue UK.

Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα που συμμετείχαν σε ένα πρότζεκτ, το οποίο και ενέχει τη συνεισφορά για έναν καλό σκοπό, αλλά ήταν και μια διασκεδαστική στιγμή για αυτά, καθώς κλήθηκαν να δημιουργήσουν και να σκεφτούν τα σύμβολα της αγάπης, όπως η καρδιά και η πασχαλίτσα, ανέφερε.

Τα σχέδια των παιδιών στη συνέχεια μετατράπηκαν σε μια συλλογή από T-shirts και φούτερ με κουκούλα.
Αυτό το καταπληκτικό και ειδικό πρότζεκτ θα παράσχει βοήθεια και υποστήριξη στα παιδιά πρόσφυγες, είπε η Ναόμι Κάμπελ.

Η συνεργασία προέκυψε όταν η Κάμπελ απένειμε στον ιδιοκτήτη της Diesel και πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Only The Brave, Ρέντσο Ρόσο, Βραβείο Θάρρους στο γκαλά AmFAR το 2015 και πρότεινε να εργαστούν μαζί για έναν σημαντικό σκοπό.
«Τα παιδιά του σήμερα είναι το μέλλον μας και με την πρωτοβουλία Child at Heart στηρίζονται τα παιδιά που έχουν ανάγκη και δίνεται ένα χέρι βοήθειας σε αυτά που μένουν πίσω.

Περισσότερο από ποτέ, θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι η αγάπη και η συντροφικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας κοινωνίας, στην οποία όλοι θέλουμε να ζούμε και του μέλλοντος που όλοι αξίζουμε» υπογράμμισε ο Ρέντσο Ρόσο.
Ευρύτερη αποστολή του ιδρύματος Only the Brave του Ρέντσο Ρόσο είναι η «επανεξισορρόπηση της κοινωνικής ανισότητας και η συμβολή στην αειφόρο ανάπτυξη των λιγότερο ευνοημένων περιοχών και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

Μέχρι τώρα έχει στηρίξει περισσότερες από 170 πρωτοβουλίες που έχουν βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης 180.000 ανθρώπων.
Την επόμενη εβδομάδα, στο Παρίσι η Ναόμι Κάμπελ και ο Νικόλα Φορμιτσέτι θα παρουσιάσουν την καμπάνια Child At Heart.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.