- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Ευλαμπία Ρέβη: Βίωσα άσχημα αυτό που έγινε με την εκπομπή μας - Έφυγα το καλοκαίρι ξέροντας ότι έχω τη δουλειά
«Αυτό που κάναμε ήταν σπουδαίο»
Ευλαμπία Ρέβη: Βίωσα άσχημα όλο αυτό που έγινε με την εκπομπή - Έφυγα το καλοκαίρι ξέροντας ότι έχω τη δουλειά
Για το τέλος από την εκπομπή “Όπου υπάρχει Ελλάδα” του ΣΚΑΪ μίλησε η Ευλαμπία Ρέβη όταν την συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.
“Έφυγα το καλοκαίρι ξέροντας ότι έχω τη δουλειά και θα είμαι σε στούντιο κανονικά, όπως έχουν πει και οι δικηγόροι μου, οπότε το βίωσα άσχημα. Έχει πάρει όμως πια τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ήταν ευχάριστο αυτό, ξαφνικά δηλαδή να μπαίνεις σ’ αυτή τη διαδικασία” δήλωσε αρχικά η εγκυμονούσα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ευλαμπία Ρέβη.
“Δεν θα πάω να χαρακτηρίσω τίποτα, έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συναδέλφους στην ΕΣΗΕΑ, τις γυναίκες που ήταν δίπλα μου και είναι δίπλα μου έχοντας βιώσει παρόμοια κατάσταση στη ζωή τους.
Αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στο κομμάτι της εγκυμοσύνης μου, που είναι κάτι που θέλαμε πολύ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν”.
“Δεν έχω μετανιώσει για το “Όπου υπάρχει Ελλάδα” γιατί αυτό που κάναμε ήταν σπουδαίο μαζί με τον Γιώργο Κουρδή. Θα το ξαναέκανα και ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο για την ευκαιρία που μας έδωσε” πρόσθεσε.
“Με τον Γιώργο είμαστε πια αδέλφια, είναι ένας άνθρωπος που έχουμε περάσει όλο αυτό μαζί” συμπλήρωσε, ακόμα, η Ευλαμπία Ρέβη στην κάμερα του STAR.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Επρεπε να αναλάβω την ευθύνη μου και να μπορέσω να ανταπεξέλθω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός
«Έχει συνέλθει μετά από 13 μήνες που υπέστη το εγκεφαλικό»
«Είμαστε 18 χρόνια μαζί, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, τον λατρεύω»
Τι υποστηρίζει μετά τις νομικές ενέργειες εναντίον της
Θα τη βγάλουμε με αδιάβροχο και ομπρέλες ή θα μας λυπηθεί ο θεός της μετεωρολογίας;
«Η μαμά μου μού έλεγε ότι πρέπει να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν πρόλαβε να με δει»
Τα υπονοούμενα για τη ζωή του και ο ισχυρισμός για την εισαγωγή του σε νοσοκομείο
Τι ειπώθηκε από τους κριτές στην 20χρονη Σταυρούλα
Η απάντηση στα πρόσφατα σχόλια για τον Γιάννη Πάριο
Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ανθρωποφαγία μετά τον θάνατό του
«Ήμασταν κοντά με τον Γιώργο και έξω από το Voice»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
«Πέρασα κι εγώ το κατώφλι» - O παρουσιαστής αποκάλυψε τη δική του εμπειρία
«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν θλιμμένος»
Τι δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.