- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ανδρομάχη: «Πέρασε το κακό και αυτός ο τυφώνας που μας πήρε και μας σήκωσε»
Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου
Ανδρομάχη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Γιώργο Λιβάνη
Την πρώτη της ανάρτηση στο TikTok έκανε η Ανδρομάχη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιβάνη.
Η Ανδρομάχη μίλησε για το απαιτητικό και δύσκολο διάστημα που έζησε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
«Πώς πάνε οι ανάδρομοι πλανήτες; Μπορώ να πω ότι ύστερα από ένα διάστημα έτσι απαιτητικό, που δοκιμάστηκε η αντοχή μου, η υπομονή μου, όλα, μπορώ να πω ότι πέρασε το κακό και αυτός ο τυφώνας που μας πήρε και μας σήκωσε. Τέλος πάντων, πέρασε αυτό το περίεργο διάστημα. Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω βρει τον εαυτό μου, έχω χαλαρώσει πολύ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο τραγούδι που ετοιμάζει: «Έρχονται πάρα πολύ όμορφα πράγματα, πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Χαίρομαι πολύ γιατί ήρθε η ώρα να κάνω αυτό με το οποίο ξεκίνησα. Τότε που ξεκίνησα να τραγουδάω. Κουίζ. Πώς ξεκίνησα; Τι έκανα όταν ξεκίνησα; Τι να σας πω είμαι πολύ χαρούμενη, θα σας τα πω όλα σε λίγες ημέρες, ώρες; Θα δούμε. Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τη ζωή, γιατί μια φορά ζούμε παιδιά».
@andromache_dim Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε την ζωή γιατί…μια φορά ζούμε παιδιά❤️🫂 #foryou #foryoupage #fyp #foryoupage❤️❤️ #for ♬ πρωτότυπος ήχος - Andromache_dim
Η ανακοίνωση του διαζυγίου Ανδρομάχης - Λιβάνη
Οι δύο τραγουδιστές ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους. Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται, ότι η απόφασή τους ελήφθη σε κλίμα συνεννόησης και αμοιβαίου σεβασμού, ενώ υπογραμμίζεται πως προτεραιότητά τους παραμένει η ανατροφή και η προστασία του παιδιού τους. Παράλληλα, ζητούν από τα Μέσα Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτική και οικογενειακή τους ζωή, καθώς και την ιδιωτικότητα του ανήλικου τέκνου τους.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση των δικηγόρων τους: «Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης επιθυμούν να θέσουν υπόψη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, ότι, έπειτα από κοινή απόφαση, την οποία έλαβαν μέσα σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης, αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού, επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο αμοιβαίο σεβασμό, στοιχεία που χαρακτήρισαν την κοινή τους διαδρομή. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρωτίστως προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία, την προστασία και την ψυχική του ηρεμία, για τα οποία θα συνεχίσουν να μεριμνούν από κοινού, με αμείωτη αγάπη, στοργή και φροντίδα. Με την ευκαιρία αυτή, παρακαλούμε θερμά τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να επιδείξουν την απαραίτητη διακριτικότητα και ευαισθησία, σεβόμενοι την προσωπική και οικογενειακή ζωή της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη και πρωτίστως, την ιδιωτικότητα του ανήλικου τέκνου τους. Είναι βέβαιο ότι θα γίνει σεβαστή η επιθυμία τους να διαφυλάξουν αυτή την ιδιαίτερα προσωπική περίοδο της ζωής τους, μακριά από τη δημοσιότητα.
Για την Ανδρομάχη, η πληρεξούσια δικηγόρος Ανναμπέλα Χ. Θεοχαροπούλου
Για τον Γιώργο Λιβάνη, η πληρεξούσια δικηγόρος Τιτίκα Νικέα-Μουράτογλου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το περιστατικό με δύο κυρίες στον δρόμο
Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου
Η ηθοποιός δεν άφησε να πέσει κάτω το άκομψο σχόλιο στο Instagram
Η Ηλιάνα Βίκυ Μαχρέμη μίλησε για τη γνωριμία, τη σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο και τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει
Τι αναφέρουν οι δύο τραγουδιστές
Όσα είπε μέσα από πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ
«Έλεγα ότι χωρίς το τσιγάρο δεν ζω και την επόμενη ημέρα το έκοψα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
«Εξαρχής ήξερε ότι ανέβασα τη "Φάλαινα" γι' αυτόν», αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πέρασα και γω ακραία περιστατικά στη νύχτα, όπως ζήλιες και εμμονικούς θαυμαστές» είπε η τραγουδίστρια
Η ηθοποιός εξηγεί γιατί απολαμβάνει αυτή την περίοδο της ζωής της
Την είδηση έκανε γνωστή πολύ καλή της φίλη
Η αγαπημένη ηθοποιός γιόρτασε με φίλους και χορό - «Τα έμαθα τα λογάκια»
«Γιατί να βασανίζομαι τόσα χρόνια για πράξεις που δεν επέλεξα, που δεν γνώριζα και που δεν ήθελα;»
Το τηλεφώνημα από τον γιο της
Tι αναφέρουν οι τραγουδιστές
«Σε άλλον κόσμο κάναμε την πρώτη μας εκπομπή του “Ράδιο Αρβύλα” και σε άλλον κόσμο την κάνουμε αυτή τη στιγμή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.