- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλλη Κοκκίνου: Είμαι στη φάση του “αφήστε με ήσυχη”, θέλω τον χώρο μου, έτσι έχω μάθει
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η Έλλη Κοκκίνου μιλά ανοιχτά για τη γυναικεία της ταυτότητα, το φλερτ, τον γιο της που φεύγει για σπουδές και το ενδεχόμενο νέας σχέσης.
Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε με ειλικρίνεια για την ταυτότητά της ως γυναίκα, τις συνήθειές της και τον τρόπο που βλέπει σήμερα το φλερτ και τις προσωπικές σχέσεις. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι από μικρή είχε πιο «αγορίστικες» τάσεις στην καθημερινότητα, ξεκαθαρίζοντας πως, παρά τη δημόσια εικόνα της, ποτέ δεν υπήρξε το στερεοτυπικά θηλυκό πρότυπο.
«Μ’ αρέσει πάρα πολύ η γυναικεία μου φύση, ποτέ δεν σκέφτηκα, αν ήμουν άντρας τι θα έκανα. Ήμουν πάντα αγοροκόριτσο… Δεν μου άρεσε ποτέ το ‘νιαούρισμα’. Καθόλου, ούτε μικρή», είπε η Έλλη Κοκκίνου, περιγράφοντας πως προτιμούσε να ασχολείται με δραστηριότητες που παρακολουθούσε από τα αδέλφια της.
Αναφερόμενη στο φλερτ, επισήμανε ότι η επαφή μέσω social media δεν την εκφράζει, ενώ παραδέχτηκε πως η περιορισμένη κοινωνική της ζωή δεν της αφήνει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. «Το μεγαλύτερο ποσοστό μέσω social δεν μπορώ να το πω φλερτ… Επειδή δεν βγαίνω πολύ, σχεδόν σπάνια, κακώς, δεν έχω πολλές ευκαιρίες. Αυτό θέλω να το αλλάξω. Φέτος θα αρχίσω να βγαίνω», ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί πως σκοπεύει να αναθεωρήσει συνήθειες που την κρατούν πίσω.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον γιο της, ο οποίος σύντομα θα μετακομίσει στο εξωτερικό για σπουδές, μια αλλαγή που η ίδια προσπαθεί ακόμη να διαχειριστεί. «Είναι χαρμολύπη… Θα υπάρχει μια βουβαμάρα στο σπίτι και δεν ξέρω αν θα τρελαθώ ή αν θα πέσω σε κατάθλιψη… αλλά θα έχω πάντα ένα έτοιμο βαλιτσάκι να πάρω το αεροπλάνο και να πάω», σημείωσε. Σε ό,τι αφορά μια νέα σχέση, παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο επιθυμεί ηρεμία: «Είμαι στη φάση του “αφήστε με ήσυχη”… Αν όμως ερωτευτώ και πάθω πλάκα αυτό θα αλλάξει. Ο έρωτας τα αλλάζει αυτά», είπε, τονίζοντας πως, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα βρεθεί ο σωστός ρυθμός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για τη σύνταξη»
Οι κρίσεις πανικού κατά τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο
«Ξανασυστήνομαι στα 50 μου στο κοινό, σαν πρωτοεμφανιζόμενος 50άρης»
«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, μόνο να ενώνουμε έχουμε» είπε αναφερόμενος στη Χρύσα Μιχαλοπούλου
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Το αντίο του ηθοποιού στον σπουδαίο θεατράνθρωπο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Η σχεδιάστρια μόδας προσπαθεί να εξηγήσει την...στυλιστική της επιλογή
«Δεν είναι εύκολο το “καιρό μαζί”» είπε η ηθοποιός
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος της φίλος όταν ήταν στη Βουλή
«Διαγνώστηκε και η γυναίκα μου με καρκίνο», αποκάλυψε ο αγαπητός ηθοποιός
O παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν αλλά και πώς αυτές τους έφεραν πιο κοντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.