- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Δέσποινα Καμπούρη: Μετά τη γέννα έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα αλλού μαζί με το μωρό
Η δημοσιογράφος μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη της με την επιλόχεια κατάθλιψη
Δέσποινα Καμπούρη: Μετά τη γέννα έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα αλλού μαζί με το μωρό
Η Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μιλώντας για προσωπικά και συναισθηματικά θέματα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τις προκλήσεις της μητρότητας, την εμπειρία της επιλόχειας κατάθλιψης, καθώς και για το πώς βίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.
«Τον θαυμάζω πάρα πολύ τον μπαμπά μου, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει με όλη του την καρδιά. Με τη μαμά μου είχαμε περάσει μια φάση ζήλειας και ανταγωνισμού. Έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας», παραδέχτηκε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.
Ο σύζυγός της και η επιλόχειος κατάθλιψη που βίωσε μετά την πρώτη γέννα της
Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε: «Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου το ένιωσα ότι θα είναι ο άντρας μου. Με τον σύζυγό μου συζήσαμε από τον πρώτο μήνα και στον χρόνο γίναμε γονείς. Είχαμε δύσκολες στιγμές. Μετά την γέννα δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Έφυγα από το σπίτι με το παιδί, πήγα λίγο στους γονείς μου και μετά νοίκιασα ένα σπίτι».
«Ο σύζυγός μου πέρασε σοκ γιατί τη στιγμή που έπρεπε να χαρεί την οικογένειά του, την κόρη του, ήταν μόνος του. Είχα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι ένα ύπουλο πράγμα. Ξεκίνησα ψυχολόγο, χωρίς να το θέλω, δεν καταλάβαινα τι μου συμβαίνει. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου όλα ήταν διαφορετικά, όλοι ήμασταν προετοιμασμένοι, ήθελα να απολαύσω επιτέλους την μητρότητα», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.