- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωκάς Ευαγγελινός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, θα το πω τώρα
Οι άνθρωποι για τους οποίους ο χορογράφος νιώθει πολύ τυχερός
Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την παιδική παράσταση «Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα (10.12) ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε στην αρχή για την παιδική παράσταση «Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο» που σκηνοθετεί στο Christmas theater.
«Είναι μία μεγάλη παραγωγή. Θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα. Την έχω κάνει με πολλή αγάπη αυτή την παράσταση και χαίρομαι που είναι νέοι άνθρωποι που τραγουδούν και χορεύουν. Σε μία παράσταση εάν όλοι οι συνεργάτες δεν περνούν καλά, τότε η παράσταση δεν θα είναι επιτυχημένη», είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Μιλώντας για την αρχή της καριέρας του και την απόφαση του να γίνει χορευτής σε μία εποχή που δεν ήταν τόσο συνηθισμένο, ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε: «Τότε δεν ήταν εύκολα. Αλλά εγώ δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Ήμουν εμποροπλοίαρχος και ξαφνικά δίνω εξετάσεις και περνάω στην Κρατική Σχολή Χορού επειδή η δασκάλα μου κάτι είδε σε εμένα.
Ο χορός μου άρεσε από παιδί αλλά δεν ήξερα τι είναι. Όταν αποφάσισα πως θα ασχοληθώ με τον χορό κατάλαβα πως δεν με κουράζει. Εγώ ενθαρρύνω τα παιδιά να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν είναι εύκολο όμως, και εγώ πέρασα δύσκολα.
Το περιβάλλον μου στην αρχή δεν αποδέχτηκε το ότι θέλω να γίνω χορευτής. Αλλά όταν αγαπάς κάτι, δεν υπάρχει κούραση. Όταν ξεκίνησα, ο πατέρας μου μου είπε “αν θες να το κάνεις, κάντο μόνος σου”. Και δούλευα ώστε να μπορέσω να πάω στη σχολή. Και χαίρομαι που το έκανε γιατί αυτό με έκανε πιο δυνατό».
Φωκάς Ευαγγελινός: Οι άνθρωποι για τους οποίους ο χορογράφος νιώθει πολύ τυχερός
Όπως λέει ο Φωκάς Ευαγγελικός, υπήρξαν άνθρωποι στη ζωή του που τον βοήθησαν πολύ στην πορεία της καριέρας του και νιώθει τυχερός γι’ αυτό: «Η Ρούλα Κορομηλά φυσικά που με έβγαλε στην τηλεόραση. Μετά η Δήμητρα Παπαδοπούλου στους Απαράδεκτους. Και έτσι σιγά σιγά άλλαξε όλη η πορεία μου. Γνώρισα ανθρώπους που με έχουν αγαπήσει και τους έχω αγαπήσει. Τη Ρούλα την αγαπάω, τη λατρεύω, αλλά κάποιοι κύκλοι κλείνουν».
Ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, περιγράφοντας ένα περιστατικό: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, θα το πω τώρα. Είμαστε με τον Δημήτρη Παπάζογλου, τον χορογράφο, και κάνουμε την “Εύθυμη χήρα” και είναι να βγάλουμε όλοι μαζί μία φωτογραφία. Και εγώ λέω “ωχ, ποιος με ξέρει εμένα, ας πάω στη γωνία”. Και λέει η Αλίκη “Δημήτρη, είμαστε όλοι εδώ;”. Πήγα σιγά σιγά στη φωτογραφία και λέει “εντάξει, τώρα είμαστε όλοι εδώ”».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
«Ξέρω ποιον θέλω για τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω αν θέλει αυτός»
«Προσπαθεί πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δυνατός να γίνουν όλα κάπως φυσιολογικά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Είχα κάνει μια εγχείρηση ρουτίνας, η οποία μετεγχειρητικά μου δημιούργησε ένα πρόβλημα»
Αποκάλυψε πώς θα τελειώσει η σειρά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Παρακολουθείται από πνευμονολόγους
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση του ηθοποιού στο instagram
«Απ’ όποια πλευρά και να τον κοιτάξεις, νομίζεις ότι σε κοιτάει» είπε μεταξύ άλλων
«Δεν άφησα τα παιδιά μου να δουν τον πατέρα τους στην εντατική» - O Γιώργος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
«Υπήρχαν άνθρωποι γύρω που γελούσαν»
Παρόντες πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο
«Όλοι αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες και απλά βγάζουμε τις καλύτερες στιγμές μας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.