Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: «Το 2015 έστειλα την Ευγενία και τα παιδιά στην Αμερική, φοβήθηκα εμφύλιο»

«Εγώ με μωρό παιδί, θα με σφάζανε» είπε ο υπουργός Υγείας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου
Γεωργιάδης: «Το 2015 έστειλα την Ευγενία και τα παιδιά στην Αμερική, φοβήθηκα εμφύλιο» © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την απόφασή του να στείλει την οικογένεια του στην Αμερική το καλοκαίρι του 2015

Στο πολιτικό κλίμα το καλοκαίρι του 2015 αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας ότι αποφάσισε να «στείλει» τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, και τα παιδιά τους στην Αμερική, φοβούμενος τις εξελίξεις. 

«11 χρόνια πριν, την ίδια μέρα, σαν χθες, είχα πάει το πρωί να ψηφίσω στο δημοψήφισμα με την Ευγενία. Ψήφισα ναι φυσικά. Τότε ο γιος μας, Αλκαίος ήταν λιγότερο από 1,5 έτους και τον πήγα μαζί με τον Περσέα, τη Θεοδώρα, τον Αλέξανδρο, τα παιδιά μας και την Ευγενία, στο αεροδρόμιο και τους έστειλα στην Αμερική», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο γιατί έλαβε αυτήν την απόφαση. «Ήμουν βέβαιος ότι θα χάσουμε και σκεφτόμουν ότι αν βγούμε από το ευρώ, θα γίνει εμφύλιος στην Ελλάδα. Εγώ με μωρό παιδί, θα με σφάζανε. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα από τι γλιτώσαμε…».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY