- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Νίκος Παπανδρέου υποψήφιος για το βραβείο One Health
Στη λίστα των 6 υποψηφίων ευρωβουλευτών με την μεγαλύτερη προσφορά στον τομέα της Υγείας
Ο Νίκος Παπανδρέου υποψήφιος για το βραβείο One Health
Αναγνωρίζονται διεθνώς οι προσπάθειες του Νίκου Παπανδρέου για την βελτίωση των συνθηκών υγείας σε όλη την Ευρώπη μέσα από την Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την Δημόσια Υγεία, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζονται ακόμη τα εξής: «Αυτός είναι και ο λόγος που συγκαταλέγεται στη λίστα των 6 υποψηφίων ευρωβουλευτών με την μεγαλύτερη προσφορά στον τομέα της Υγείας.
Η συνεργασία με διεθνής και ελληνικές οργανώσεις ασθενών με καρκίνο, σπάνιες νόσους και άλλες ασθένειες, αλλά και οι προσπάθειες για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ευρωπαίων πολιτών σε διαγνωστικές εξετάσεις και προηγμένες θεραπείες είναι ορισμένες από τις δράσεις του Νίκου Παπανδρέου, που οδήγησαν την επιτροπή των υποψηφιοτήτων του περιοδικού “The Parliament” να τον θέσει μεταξύ των υποψηφίων για το One Health Award».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.