- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συμεών Κεδίκογλου: Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ και να προσχωρήσω στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
«Ο λόγος που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κάλεσμα Τσίπρα», είπε ο βουλευτής
Οι νέες δηλώσεις του Συμεών Κεδίκογλου για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσχωρήσει στο κόμμα που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μεταβατική περίοδος όπου εκτός από τα στελέχη και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχει στραμμένο το βλέμμα στο τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας οπότε όλα αυτά φέρνουν μια κατάσταση που είναι πάρα πολύ ρευστό το σκηνικό και για αυτό λέω ότι από Σεπτέμβρη θα είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα και δεν νομίζω ότι έχουμε ασφαλή συμπεράσματα αυτή τη στιγμή με τις δημοσκοπήσεις», είπε ο Συμεών Κεδίκογλου στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και πρόσθεσε: «Έχω πει ξεκάθαρα ότι ο λόγος που είχα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διεύρυνση τότε ήταν το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα. Εκτιμώ τον πρώην πρωθυπουργό και θεωρώ, ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του, είναι μια χαρισματική προσωπικότητα που ο δημόσιος λόγος του, η δημόσια παρουσία του και η εμπειρία που απέκτησε αποτελεί την μόνη εναλλακτική πρόταση σε ένα χώρο που πρέπει να υπάρξει κι ένας πόλος απέναντι σε μια κυβέρνηση».
Σε ερώτηση για το αν θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα για να ενταχθεί στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Συμεών Κεδίκογλου σημείωσε: «Είναι ένα άκομψο διάστημα για εμάς τους βουλευτές αλλά αυτά νομίζω ότι είναι μικρότερα σε σχέση με τη μεγάλη εικόνα και με αυτά που θα δείξει η ζωή. Επειδή ο ίδιος έδειξε το παράδειγμα και έχει πει ότι θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα, και δεν είναι σωστό να πατάς σε δύο διαφορετικές βάρκες, από τη μια βεβαίως όσο είμαστε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουμε, και το κάνουμε, να έχουμε το αντιπολιτευτικό μας έργο γιατί με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγήκαμε βουλευτές αν όμως πάρουμε μια τέτοια απόφαση τότε θα πρέπει να ακολουθηθεί μια πορεία όπως την περιέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός. Είναι λίγο πρόωρο από πλευράς θεσμικότητας που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά θέλετε να αφήσουμε τα τυπικά και να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας ναι, είμαι έτοιμος να το κάνω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.