- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επανεντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης
Eίχε τεθεί εκτός ΚΟ για σχόλιο που είχε κάνει κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Επανεντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επέστρεψε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο Δημήτρης Κυριαζίδης είχε τεθεί εκτός της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος για σχόλιο που είχε κάνει κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση τον Μάρτιο.
Μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο Δημήτρης Κυριαζίδης είχε ζητήσει «συγγνώμη» για την επίμαχη φράση «πήγαινε να κάνεις κανένα παιδί» προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και απέδωσε το περιστατικό σε συσσωρευμένο θυμό.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τα όσα είπα χθες στη Βουλή των Ελλήνων» είχε γράψει, διευκρινίζοντας πως τα λόγια του δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες του και τις αρχές του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αντίδρασή του προήλθε από συσσωρευμένο θυμό, λόγω των συνεχών κατηγοριών που δέχεται από τη συγκεκριμένη πολιτικό, η οποία τον αποκαλεί «δολοφόνο» και «εγκληματία κακοποιό».
Παρά ταύτα, επισήμανε πως αυτό δεν δικαιολογεί την αντίδρασή του και την επιλογή λέξεων που χρησιμοποίησε, χαρακτηρίζοντας την «λανθασμένη επιλογή» για την παρούσα στιγμή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.