Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης από Ρώμη: Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί για τη στήριξη της Οδησσού

«Η ανθεκτικότητα όταν ενισχύεται με αλληλεγγύη, τότε μπορεί να κάνει πολλά»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρώμη
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρώμη © PrimeMinisterGR

Μητσοτάκης από Ρώμη: Η Ελλάδα εστιάζει στην Οδησσό, έχουμε ιστορικούς δεσμούς

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στους στενούς δεσμούς της Ελλάδας με την Οδησσό, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διάσκεψη για την Ανοικοδόμηση της Ουκρανίας που διεξάγεται στη Ρώμη.

«Είμαστε εδώ σήμερα όχι μόνο ως φίλοι της Ουκρανίας αλλά και ως υπερασπιστές των αξιών. Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί στη στήριξη της Οδησσού», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ανθεκτικότητα όταν ενισχύεται με αλληλεγγύη, τότε μπορεί να κάνει πολλά», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού

Τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διάσκεψη για την Ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY