- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρυσοχοΐδης για δολοφονία Μοσχούρη: Σεναριολογία που δεν κάνει καλό τα περί σχέσης με τη δολοφονία Καραϊβάζ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εκτέλεση θα εξιχνιαστεί σύντομα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι και η απάντηση για τη σύνδεση της υπόθεσης με τη δολοφονία Καραϊβάζ
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (24.4) στο Action24 για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η δολοφονία του 55χρονου θα εξιχνιαστεί σύντομα.
«Πάνω από 15 χρόνια υπάρχει μια διαμάχη στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος και αλληλοεξοντώσεις. Μέχρι πρόσφατα υπήρχαν δολοφονίες που δεν είχαν εξιχνιαστεί, ούτε ως προς τους εκτελεστές ούτε ως προς τους ηθικούς αυτουργούς» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Εδώ και δύο χρόνια έχουν εξιχνιαστεί όλες οι παρόμοιες υποθέσεις και είμαι βέβαιος ότι και αυτή θα εξιχνιαστεί γρήγορα και σωστά για να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, γιατί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος έχει αποκτήσει μια εμπειρία, ένα Know how και μια ταχύτητα. Και είμαι βέβαιος ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε απαντήσεις και σε αυτό το ζήτημα».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η δολοφονία Μοσχούρη έγινε σε πολυσύχναστο δρόμο, έξω από διαγνωστικό κέντρο και μάλιστα μέρα - μεσημέρι. «Ο συγκεκριμένος ήταν στο μικροσκόπιο, μέσα από νόμιμες διαδικασίες. Αλλά αυτό που έχει σημασία στη Δημοκρατία μας είναι οι Αρχές να τεκμηριώνουν υποθέσεις με αποδείξεις και ακολούθως να σχηματίζεται δικογραφία. Στόχος μας είναι να εξοντώσουμε το οργανωμένο έγκλημα, τεκμηριώνοντας κάθε φορά με αποδείξεις για να παραπέμπονται οι φυσικοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί στη Δικαιοσύνη».
Σχετικά με το εάν σχετίζεται το θύμα με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε: «Η σεναριολογία δεν κάνει καλό και θα συμβούλευα να μην το συνεχίσουμε. Η υπόθεση Καραϊβάζ είδατε ότι, δυστυχώς, δεν εξελίχθηκε καλά. Πρέπει να εργαστούν οι υπηρεσίες από την αρχή, να χτίσουν κατηγορίες ισχυρές και να τις παραπέμψουν στο δικαστήριο»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.