- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δώστε λεφτά στον Στέφανο (τα αξίζει)
Κανείς σατιρικός δεν έχει τόση φαντασία ώστε να επινοήσει μια προσωπικότητα όπως αυτή του Στέφανου του Κασσελάκη
Το σχόλιο του Μάνου Βουλαρίνου για τον ανοιχτό έρανο του Στέφανου Κασσελάκη και του σύντροφού του Τάιλερ για το γαμήλιο ταξίδι τους
Όταν πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής μου εκπομπής, μια ακροάτρια μου έστειλε το λινκ του honeyfund στο οποίο φαινόταν ο Στέφανος Κασσελάκης με τα κολλητά ρούχα και ο Τάιλερ να μαζεύουν χρήματα για να πραγματοποιήσουν το «dream honeymoon» τους είπα ότι μάλλον πρόκειται για πλάκα. Βλέπετε ακόμα κι εγώ, που τόσο τον ζηλεύω επαγγελματικώς και τόσο τον ευγνωμονώ για την έμπνευση που μου έχει χαρίσει, υποτίμησα το ακούσιο αυτοσατιρικό μεγαλείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (άλλοι μιλούν για απύθμενο θράσος αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τους κακοπροαίρετους). Είχα υποτιμήσει την απόλυτη αδυναμία του ηγέτη της Τζάκρη να αντιληφθεί έστω και λίγο την πραγματικότητα και να πορευθεί αναλόγως.
Στέφανος Κασσελάκης: Ο ανοιχτός έρανος για το ταξίδι μέλιτός του
Γιατί μόνο κάποιος εντελώς τσακωμένος με τον πραγματικό κόσμο μπορεί ταυτοχρόνως να ηγείται του μεγαλύτερου κόμματος της ελληνικής αριστεράς, να αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στην κομματική εφημερίδα και να μην καταβάλλει ούτε το επίδομα της καλοκαιρινής τους αδείας, να ζει μια χλιδάτη ζωή ανάμεσα σε Κολωνάκι και Σπέτσες, να κάνει ανοιχτό έρανο προκειμένου να μαζέψει χρήματα για το ταξίδι του μέλιτος του και να μην περιμένει το μεγάλο (και δικαιολογημένο) κράξιμο που αναπόφευκτα θα ακολουθήσει.
Ο ανοιχτός έρανος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του μέλιτος αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του Στέφανου. Ένα μεγαλείο το οποίο τον κάνει να δικαιολογείται λέγοντας ότι «είναι απλή και συνήθης πρακτική στην Αμερική» λες και στην Αμερική παντρεύονται πολλοί ηγέτες της ελληνικής αριστεράς. Ένα μεγαλείο που τον κάνει να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στη «λίστα γάμου» και στο απροκάλυπτο μάζεμα μετρητών.
Ο ηγέτης της Τζάκρη θα μπορούσε να μη ζητάει καθόλου λεφτά. Ή θα μπορούσε να ζητάει, αντί για δωρεές στο κοινό ταμείο με τον Τάιλερ, δωρεές σε κάποιο ίδρυμα. Αλλά τότε δεν θα ήταν ο Στέφανος που αγαπήσαμε και θαυμάσαμε. Δεν θα ήταν αυτός που μας έκανε να αναρωτιόμαστε μήπως είναι o Σάσα ο Μπάρον ο Κοέν στο καινούργιο του πρότζεκτ μέχρι να καταλάβουμε ότι κανείς σατιρικός δεν έχει τόση φαντασία ώστε να επινοήσει μια προσωπικότητα όπως αυτή του Στέφανου του Κασσελάκη.
Πιστεύω ότι αυτό το μεγαλείο κι αυτή τη μοναδικότητα πρέπει να τα τιμήσουμε και να προσφέρουμε χρήματα στον έρανο για το ταξίδι του μέλιτος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πείσω κι εσάς.
Αν σκεφτείτε ότι με σχετική ευκολία δίνουμε 10 και 20 και 30 ευρώ για να παρακολουθήσουμε μια παράσταση η οποία θα μας διασκεδάσει για μόλις δύο ώρες, δεν πρέπει με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία να δώσουμε αρκετά περισσότερα σε έναν άνθρωπο που μας διασκεδάζει χωρίς διάλειμμα εδώ και μήνες; Αν ένας κωμικός αξίζει το εισιτήριο για την παράσταση του, ο Στέφανος ο Κασσελάκης δεν αξίζει μια γενναία δωρεά για το σατιρικό υπερθέαμα που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 23 και ακόμα να τελειώσει;
Φίλες, φίλοι και οι υπόλοιποι, σε όλη μας τη ζωή πολλοί θα μας ζητήσουν χρήματα για να μας προσφέρουν διασκέδαση και γέλιο. Κανείς και ποτέ δεν θα το αξίζει περισσότερο από τον Στέφανο τον Κασσελάκη. Ανοίχτε λοιπόν τα πορτοφόλια σας και ανταποδώστε του την προσφορά. Το αξίζει και με το παραπάνω. Και μπράβο του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.