- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Είναι κανιβαλικό»: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή
«Ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία για να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας», σημειώνει η πρόεδρος του κόμματος
Ζωή Κωνσταντοπούλου: H απάντηση στα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Διαμαντή Καραναστάση
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σήμερα (11.4) στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και τις φήμες περί χωρισμού από τον σύντροφό της και βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντή Καραναστάση.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απάντηση στις φήμες περί χωρισμού
«Την ώρα που κι εγώ προσωπικά, και ο Διαμαντής με τη δουλειά του, και η κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα, με μικρές δυνάμεις μέσα στη Βουλή, αλλά με μεγάλη ψυχή, φέρνουμε τη φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή… την ώρα αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία για να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά και ο βουλευτής εκείνος που ο κόσμος ξέρει ότι χωρίς εκείνον δε θα ήμασταν στη Βουλή γιατί έχει παίξει καθοριστικό ρόλο», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε: «Και λίγα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης όταν μίλησε για κίτρινα τηλεσκουπίδια. Αυτό που συμβαίνει είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό, είναι ότι όλο αυτό στοχεύει στο να νομίζουν πάντα οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Και όταν χτυπιέται και βάλλεται η ομάδα εκείνη που εκπροσωπεί τους πολίτες, δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία… Νομίζω ότι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κίτρινων τηλεσκουπιδιών αναγνώρισαν αμέσως τον εαυτό τους. Περιμένουμε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Θα γίνουν και νομικές ενέργειες, δε θα αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες…».
«Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι, είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος… » είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.