Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει πολιτικά»

«Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου», σημειώνει ο υπουργός Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Χυδαία πολιτικά η Κωνσταντοπούλου © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Γεωργιάδης: Χυδαία πολιτικά η Κωνσταντοπούλου - Πώς σχολιάζει ο υπουργός Υγείας τη στάση της στη Βουλή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα (31.3) στον ΣΚΑΪ για το πώς διαμορφώθηκε το πολιτικό σκηνικό μετά την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ και στράφηκε κατά της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωής Κωνσταντοπούλου

Γεωργιάδης: «Χυδαία πολιτικά η Κωνσταντοπούλου»

«Εδώ και μία εβδομάδα όλα έχουν αλλάξει. Αυτές οι εκλογές απέκτησαν απολύτως πολιτικό χαρακτήρα. Η πρόταση δυσπιστίας συσπειρώνει την εκλογική βάση και το κόμμα της ΝΔ. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη και άρα, οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εφαλτήριο πολιτικών εξελίξεων στη χώρα. Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν μπορούμε να πάμε χαλαρά. Το χαλαρά μας τελείωσε», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ενώθηκε η αντιπολίτευση. Τώρα πια δεν έχεις το ίδιο πολιτικό περιβάλλον. Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκο Ανδρουλάκη στο ίδιο μαγαζί. Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε στη Βουλή και έγινε ότι πιο χυδαίο πολιτικά υπάρχει. Τώρα ζούμε ΠΑΣΟΚ με Νέα Αριστερά και Ζωή Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε ,ενώ, υποστήριξε ότι η υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην πρόταση δυσπιστίας, αποτελεί «έμμεση παραδοχή του κόμματος ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ».

Γεωργιάδης: «Ο Δούκας κορόιδεψε τον κόσμο επειδή είναι συμπαθής και μετριοπαθής στην όψη»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη δήλωση «γκλοπ μπάτσου» του Χάρη Δούκα την προηγούμενη εβδομάδα: «Με την αποχή σας, την αδιαφορία, τα μηνύματα που θέλατε να στείλετε, χαίρεστε που τα Εξάρχεια κάνουν κουμάντο στον Δήμο της Αθήνας;», είπε ο υπουργός και υποστήριξε ότι «ο Δήμος Αθηναίων έχει καταληφθεί από την άκρα αριστερά. Επειδή είναι ευπρεπής, συμπαθής και μετριοπαθής στην όψη, κορόιδεψε τον κόσμο. Ο κόσμος δεν κινητοποιήθηκε να βγάλει ξανά τον Μπακογιάννη και τώρα η Αθήνα θα έχει 5 χρόνια δήμαρχο την άκρα αριστερά». 

Με αφορμή τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης, τον σεβασμό που του έχει δείξει η κυβέρνηση, τον καταπάτησε. Εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Σε ό,τι αφορά τα απογευματινά χειρουργεία, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ενώ τον κατηγορούσαν για τη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων ότι δεν μπορούν να γίνουν, «σήμερα το 95% των νοσοκομείων κάνουν απογευματινά χειρουργεία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ