- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ για την υπόθεση διαρροής των email των αποδήμων στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Παραιτήθηκε και ο Γραμματέας Απόδημων της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος
Υπόθεση Ασημακοπούλου: Παραίτηση του Γ.Γ. του ΥΠΕΣ και του Γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των email που έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους Έλληνες, καθώς πληροφορίες θέλουν τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη να έχει δηλώσει την παραίτησή του. Την ίδια ώρα, παραιτείται και ο Γραμματέας Απόδημων της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος.
Οι δύο παραιτήσεις έρχονται μετά την ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες Ευρωεκλογές.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αποσύρεται από το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ανακοίνωσε σήμερα (15.3) την απόφασή της να αποσυρθεί από το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, τη στιγμή που εκκρεμεί η έρευνα για την υπόθεση της αποστολής email σε απόδημους. Όπως αναφέρει η ευρωβουλεύτρια, ήδη έχει ενημερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εκτός Ευρωψηφοδελτίου ΝΔ
Η ανάρτηση της κ. Ασημακοπούλου ήρθε λίγη ώρα μετά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για «κόψιμο» της υποψηφιότητάς της από το Ευρωψηφοδέλτιο της Πειραιώς με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας.», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Ασημακοπούλου.
Η ανάρτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου
Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας "στρατιώτης" της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής, επί 5 χρόνια έδωσα πολλές μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι. Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας. Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί.
Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το...
Posted by Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου - Anna Michelle Asimakopoulou on Friday, March 15, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.