Πολιτικη & Οικονομια

Πληροφορίες ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου «κόβεται» από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Μετά τα email σε αποδήμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα  Μισέλ Ασημακοπούλου
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου ΝΔ; © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ μετά τα email σε απόδημους;

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φαίνεται ότι θα παραμείνει εκτός του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει λάβει την απόφαση η ευρωβουλεύτρια να μην συμπεριληφθεί στα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν εκ νέου στις 9 Ιουνίου 2024 μία θέση στην Ευρωβουλή, τουλάχιστον όχι με το ευρωψηφοδέλτιο της Πειραιώς.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Εκτός του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ;

Ο λόγος; Η υπόθεση αποστολής των email από την κ. Ασημακοπούλου στους απόδημους Έλληνες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πέρα από τον εσωτερικό έλεγχο που διέταξε η Νίκη Κεραμέως στο Υπουργείο Εσωτερικών, «η κυβέρνηση διεξάγει τη δική της έρευνα. Η υπόθεση με τα email που φέρεται να έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στους απόδημους πρέπει να διερευνηθεί και από τη δικαιοσύνη και από το υπουργείο Εσωτερικών. Κάνουμε και εμείς τη δική μας έρευνα», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrofifgsjtd)

Έρευνα για την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Ήδη διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα από την Εισαγγελία της Αθήνας για την υπόθεση μαζικής αποστολής email από την Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού. Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο και τα αδικήματα που διερευνώνται είναι παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ