Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης προς Αλέξη Τσίπρα: «Λάθος σύντροφε Αλέξη»

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα - «Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολάκης προς Αλέξη Τσίπρα: «Λάθος σύντροφε Αλέξη»
Πολάκης προς Αλέξη Τσίπρα: «Λάθος σύντροφε Αλέξη»

Αλέξης Τσίπρας: Η ανάρτηση-καρφί του Πολάκη - «Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά»

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μετά από όσα δήλωσε στην ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο για τη συμπλήρωση 50 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων πως η Αριστερά παραγνώρισε τους κινδύνους της οικονομίας, ενώ πρόσθεσε ότι οι χειρισμοί στο θέμα τόσο των υποκλοπών, όσο και των τηλεοπτικών αδειών ήταν ατυχείς.

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Παύλου Πολάκη που «μίλησε» με μια ανάρτησή του στο facebook

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Λάθος σύντροφε Αλέξη Τσίπρα! Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής» αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης.

«Ατυχης ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η “Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της”. Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο,που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβερδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία,η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη,η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τεμπη,η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππα γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τωρα)» προσθέτει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει:

«Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νικου Παππα και του Λευτέρη Κρετσου, αλλά η πολιτικη επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που ερριξε το διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλης,αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλης και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας ερριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετησαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία ,κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο !!»

ΛΑΘΟΣ,σύντροφε Αλεξη Τσιπρα!(φωτο 1-2) -Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες στο συνέδριο...

Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, March 2, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ