Πολιτικη & Οικονομια

Γιαννούλης για ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποια στιγμή δεν υπάρχει γυρισμός, είναι η τελευταία ευκαιρία»

Νέες αναταράξεις στα εσωκομματικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης
Γιαννούλης: Το σχόλιο για τις αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Χρήστος Γιαννούλης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές αναταράξεις

Ο Χρήστος Γιαννούλης ρωτήθηκε σήμερα (19.2) για τις νέες εσωκομματικές προστριβές στον ΣΥΡΙΖΑ και τις «φωτιές που άναψε» το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη λίγες ημέρες πριν το Συνέδριο του κόμματος. 

«Δεν μπορεί κανείς τους (πρόεδρος, κεντρικά στελέχη) να θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ οικόπεδο για αντιπαροχή από κληρονομιά που είναι όλοι χαρούμενοι όταν προκύπτει το οικόπεδο, άλλα όταν έρχεται το σχέδιο του μηχανικού όλοι θέλουν το ρετιρέ και κανείς τον πρώτο όροφο», είπε ο Χρήστος Γιαννούλης και πρόσθεσε ότι πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να είναι προσχηματική η επίκληση των μελών, από κάθε πλευρά. 

Γιαννούλης: Το σχόλιο για τις αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Κάποια στιγμή δεν υπάρχει γυρισμός είναι η τελευταία ευκαιρία που λέμε… Ή θα αποφασίσουμε τα προβλήματα κακής οργάνωσης, υπάρχουν, προσωπικών τακτικών, υπάρχουν, τακτικισμών, υπάρχουν, λαθών από την ηγεσία, υπάρχουν, κακές συμβουλές, υπάρχουν», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Γιαννούλης και πρόσθεσε: «Τα ερωτήματα αυτά (του ερωτηματολογίου) μπορείς να τα θέτεις σε ένα δημοκρατικό διάλογο, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι, πιστεύω, μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πονεμένο και πληγωμένο από όλα αυτά που πολλές φορές γίνεται η τρίχα τριχιά, πρέπει να προβλέπεις το χρόνο, τη συγκυρία και τη στιγμή που το κάνεις». 

Ο Χρήστος Γιαννούλης σχολίασε ακόμη ότι το «αλλάξτε τα όλα» δεν γίνεται α λα καρτ. «Ο iSYRIZA δεν λειτουργεί σε κενό χώρου, χρόνου, ευθύνης και αρμοδιότητας, η συνεργασία η συνεννόηση η συζήτηση και η συναντίληψη δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αντίθετα απομακρύνει από συζητήσεις που κάνουμε τώρα», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8w89gwdrch)

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Στις 12:00 σήμερα (19.2) το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, με τη δυνατότητα και τηλεδιάσκεψης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.