- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Σήμερα το φως κέρδισε»: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη
Έστειλε μήνυμα ενότητας - «Θα τα κάνουμε όλα μαζί»
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική νίκη
«Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται μέλλον», ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.
O ίδιος έστειλε μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό του κόμματος, με ειδική αναφορά στην Έφη Αχτσιόγλου, ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Νίκο Παππά για την υποστήριξή του, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε και στην οικογένειά του, αλλά και τον σύντροφό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους.
Στην έναρξη της δήλωσής του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι η σκέψη του αυτές τις ώρες βρίσκεται στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Απάντησε στα συνθήματα των συγκεντρωμένων που του ζήτησαν να τα αλλάξει όλα, ότι «θα τα κάνουμε όλα μαζί», ενώ επισήμανε:
«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τους λέω κάτι ξεκάθαρο: δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ».
Δίνοντας το πολιτικό στίγμα για το κόμμα, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «ένα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη, ένα κόμμα από την κοινωνία για την κοινωνία».
Θέλησε, μάλιστα, να στείλει ένα μήνυμα σημειώνοντας: «Στον πόλεμο ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι επίσης πρώτος».
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι επικοινώνησε με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία τον συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία. «Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό αγώνα. Προσβλέπω την επόμενη ημέρα στη συνεργασία της ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά».
Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους στους εθελοντές της καμπάνιας του «αλλά και των συνυποψηφίων του και των εφορευτικών επιτροπών».
Ο κ. Κασσελάκης διαμήνυσε ότι το πρώτο του ταξίδι ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα το πραγματοποιήσει στην Κύπρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθούν στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή στις 12:00 τη Δευτέρα (25/9).
Δείτε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.