- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γιώργος Τσίπρας για Κασσελάκη: «Επαρκής για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όποιος θέλει ας αποχωρήσει»
Άρχισαν οι δηλώσεις στήριξης
ΣΥΡΙΖΑ - Γιώργος Τσίπρας για Κασσελάκη: «Επαρκής για πρόεδρος, όποιος θέλει ας αποχωρήσει»
Δηλώσεις στήριξης συλλέγουν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου, εν όψει του β' γύρου της αναμέτρησης.
Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και για τη νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι επαρκής για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε στο MEGA ότι ο κ. Κασσελάκης είναι επαρκής για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, επικρότησε την ανακοίνωση που είχε κάνει ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα παραμείνει στο κόμμα όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Τσίπρας σημείωσε ότι τέτοια τοποθέτηση καλό θα ήταν να είχαν κάνει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι.
Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσίπρα, «είναι μια μαχητική αντιπολίτευση και να για να ξαναρχίσει μία αξιωματική αντιπολίτευση για τον τόπο. Κατά καιρούς έχουν γίνει ατυχείς δηλώσεις και εάν ακούσουμε το λέει ο κόσμος για το τι θεωρεί σοβαρό θα πάρουμε πολύ διαφορετικές απαντήσεις.
»Ο Κασσελάκης είναι επαρκής για να κάτσει στην καρέκλα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να ήταν στο εξωτερικό τόσα χρόνια αλλά έχει δίπλα του ανθρώπους. Την έχει τη γνώση σε έναν βαθμό για τα εθνικά ζητήματα αλλά την έχει και ένα μέρος του κόμματος. Για τα εθνικά ζητήματα υπήρχαν και άλλες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Για το θέμα της θητείας η προσωπική μου άποψη ήταν οι φαντάροι να πληρώνονται».
«Δεν έχει αρνητική στάση ο Αλέξης απέναντι στον Κασσελάκη»
«Έχει χτιστεί ένας μύθος πως πίσω από αυτά που λέω κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας. Σε άλλες φορές συμφωνούσα μαζί του και σε άλλες όχι. Δεν έχει αρνητική στάση ο Αλέξης απέναντι στον Κασσελάκη ούτε στους άλλους υποψηφίους. Δεν μπορώ να ξέρω τι ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας», πρόσθεσε ο βουλευτής.
Για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων
Ερωτηθείς εάν φοβάται πως θα φύγει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην περίπτωση που εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε μεταξύ αλλων: «Δεν φοβάμαι να φύγει κανείς, όποιος θέλει ας αποχωρήσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.